Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

2008 (7) 2009 (6) albán (2) apeh (4) bajnai gordon (18) barack obama (3) barátok közt (3) benkő dániel (2) bkv (12) boros bochkor (2) brfk (3) budaházy györgy (3) budai bernadett (2) budapest (9) comedy central (3) csendrendelet (3) csikós nindzsák (2) csoda (5) demszky gábor (2) digitális átállás (2) diplomácia (3) egészségügy (2) ensz (2) ep 2009 (2) ep kampány (6) európai unió (7) fásy ádám (2) fidesz (10) foci (9) fonogram díjátadó (2) forma 1 (2) forradalom (3) gaskó istván (4) gáz (2) gazdaság (11) geronazzo mária (2) guantanamo (3) gyenesei istván (2) gyurcsány (6) gyurcsány ferenc (11) h1n1 (4) halál (2) hellókarácsony (4) humor (2) hunvald györgy (4) igaz hír (22) interjú (4) izrael (2) jan slota (4) járvány (3) jay z (2) jobbik (3) jogdíj (2) katasztrófa (2) kereskedelmi rádió (4) kertész imre (2) kim dzsong il (2) kiszel tünde (2) kormány (3) közélet (3) kultúra (4) kuruc (2) kuttúra!!! (22) labdarúgás (6) lehet más a politika (2) lendvai ildikó (3) lista (10) lmp (2) magyarország (3) magyarság (168) magyar gárda (7) magyar televízió (2) mahasz (2) majtényi lászló (2) március 15 (3) máv (6) mazsihisz (2) mdf (2) média (3) megemlékezés (2) melegség (3) meleg büszkeség (3) metál (2) metallica (2) michael phelps (2) michelle wild (2) mongol (2) morvai krisztina (3) mp3 (2) mszp (13) nagyon olcsó poén (4) nemmagyarság (50) numizmatika (2) obama (7) oktatás (4) orbán (2) orbán viktor (9) ortt (3) otp (2) pápa (2) pécs (2) peking (2) pista bá (3) plakát (4) politika (6) pornó (2) rap (2) rasszizmus (2) rendőrség (5) robert fico (2) rtl klub (3) shitbreaker (3) siker (2) sólyom lászló (6) sport (17) szájbavágó (2) szdsz (9) szijjártó péter (2) szili katalin (2) szlovákia (6) szlovák nyelvtörvény (2) sztrájk (5) tankcsapda (2) technológia (2) terézváros (3) thierry henry (2) tilalom (2) tiltakozás (2) titok (2) tömegközlekedés (2) toroczkai lászló (2) történelem (3) tudomány (7) tüntetés (5) turizmus (2) újpest (2) választás (2) válság (22) vdszsz (3) xvi. benedek (2) xvi benedek (2) zavargás (3) zene (7) zenekarok (4) Még több cinke az arcodnak

Horoszkóp: 2009, Október

the shitbreakers @ 2009.10.05. 17:15

A középkorban már megroggyant, napjainkra pedig már teljesen elerőtlenedett a kereszténység, és amúgy az összes intézményesített vallás addig rejtélyes, izgalmas tartalma. De az embereknek válasz kell, és lőn világosság, beindult az asztrológia szekere. A csillagokhoz fordultunk, azok soha nem csapnak be. Szerény szerkesztőségünk is kitanulta a szakmát, rendszeres (semmiképp sem havi) időközönként tőlünk is megtudhatják, hogy mit mondanak a csillagok a sorsunkról.

Kos: A múltkor elbasztam egyet a hortobágyon. Valószínű kos volt, mert ilyen hülye kakaóscsiga szarva volt, és nagyot durrant. Be is horpadt a tuningbozótrács a swiften. Szóval kosok csak óvatosan!

Bika: Csak keményen! Semmi lazulás. A hónap dolgos lesz, ugyanis nagy valószínűséggel természeti csapások érik az egész családodat, cunami, sárlavina, fekete penész. Nem sok mindent tehetsz, de védekezés gyanánt ajánlott néhány darab szárított afrikai előbőrt porrá zúznod, és teát, lekvárt valamint főzeléket készíteni belőle. Bizonyítottan segít az agyrázkódás megelőzésében.

Ikrek: Ha japán vagy, és lány, tedd össze a két kezed, és csókold meg a nővéredet. Kicsit több nyelvet. Ezaz. Most pedig vedd fel azt a ruhát amiben iskolába jársz, igen a hosszú harisnyát is, és kezdj puszta kézzel egy élő tonhalból szusitálat csinálni.

Rák: Átok ül ezen a néven, az október szerencsétlen hónap lesz neked. Nagyon figyelj oda az érzelmeidre, hajlamos vagy önfejűen dönteni, de a párod véleményét is érdemes meghallgatni néha. Megfelelő odafigyeléssel és koncentrélt munkával akár elő is léptethetnek a munkahelyeden. A szakmai siker talán a párkapcsolatodban és a szüleiddel való kapcsolatban is megnyugvást hoz. Egyébként meg bazd meg.

Oroszlán: Te vagy az állatkirály. Ám nemes termet és sörény nélkül te inkább csak a testszagoddal próbálj meg nőstényeket magad alá rángatni. Vagy inkább azzal se, vagy vedd rá őket jóval előtte hogy gázmaszkban álljanak neked háttal, semmit gyanítva. Akkor sem biztos, hogy elkerülető a gyilkosság.

Szűz: Röhögnek rajtad a haverjaid, meg úgy mindenki és igazuk is van. Ha nő vagy, a vibrátor még menő, de ha srác, akkor sürgősen fizess be egy körre a Nagytétényi úton, vagy a Thökölyn, de akkor nem garantált, hogy megúszod mindenféle zacsitzúzó dögvésztől.

Mérleg: A mérleg két nyelve, ahogy mondani szokás. A mérlegarcúak vigyázzanak hová dugják a nyelvüket, a seggnyalás eredményes munkahelyi sport, de nagyon veszélyes. Rossz végbélben járva könnyen elkaphatunk valami fertőzést, és még elő sem léptetnek. Csak megfontoltan!

Skorpió: Asszem Dolph Lundgrennek volt valami skorpiós című filmje. Az jó volt amikor pörköltszaftos atlétában négy uzival hentelte a reakciós köcsögöket valami hiperinflációs kisországban.

Nyilas: Le kéne venni a karszalagot, mert már Bede Márton is megmondta, a nácizmus NEM MENŐ. Cigányozz Ózdon, ha akkora az arcod, paraszt!

Bak: Ez a hónap te lesz meglepetésekkel. Elsőként Szíjjártó Péter ugrik majd be vasárnap ebédre, de ez a hónap több hétvégi napján is előfordulhat. Persze nem mindíg ő, hanem random fideszarcok. Meglepedésedre részt fogsz venni a Oláh Ibolya új "Ökölhang" című albumának munkálatain. Tisztes helytállást várunk.

Vízöntő: Vegyél egy poharat inkább mert a múltkor is vizes lett a kanapé. Olyan volt, mintha magad alá hugyoztál volna. A felelőtlenség és az alzheimeres direkt kézrázás már nem vicces, és még tiszta víz is lesz minden. Figyeljünk oda másikra kérem!

Halak: A Halak tudnak a víz alatt baszni, ez dicsértre méltő teljesítmény. Michael Phelpsnek se menne olyan könnyen. A jó teljesítményt tartani kell, időről időre hozni a szintet.  

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: horoszkóp

A bejegyzés trackback címe:

https://shitbreaker.blog.hu/api/trackback/id/tr11429040

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gyorshírek 2009.10.07. 13:15:10

Irányváltás a BOM-banA Budapesti Olimpiai Mozgalom felülbírálta korábbi álláspontját, immár nem akar olimpiát rendezni - helyette egy új olimpiai sorozatot indítana útjára, mely az olimpiai és a paralimpiai játékok közötti űrt volna hivatott kitölteni ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása