Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

2008 (7) 2009 (6) albán (2) apeh (4) bajnai gordon (18) barack obama (3) barátok közt (3) benkő dániel (2) bkv (12) boros bochkor (2) brfk (3) budaházy györgy (3) budai bernadett (2) budapest (9) comedy central (3) csendrendelet (3) csikós nindzsák (2) csoda (5) demszky gábor (2) digitális átállás (2) diplomácia (3) egészségügy (2) ensz (2) ep 2009 (2) ep kampány (6) európai unió (7) fásy ádám (2) fidesz (10) foci (9) fonogram díjátadó (2) forma 1 (2) forradalom (3) gaskó istván (4) gáz (2) gazdaság (11) geronazzo mária (2) guantanamo (3) gyenesei istván (2) gyurcsány (6) gyurcsány ferenc (11) h1n1 (4) halál (2) hellókarácsony (4) humor (2) hunvald györgy (4) igaz hír (22) interjú (4) izrael (2) jan slota (4) járvány (3) jay z (2) jobbik (3) jogdíj (2) katasztrófa (2) kereskedelmi rádió (4) kertész imre (2) kim dzsong il (2) kiszel tünde (2) kormány (3) közélet (3) kultúra (4) kuruc (2) kuttúra!!! (22) labdarúgás (6) lehet más a politika (2) lendvai ildikó (3) lista (10) lmp (2) magyarország (3) magyarság (168) magyar gárda (7) magyar televízió (2) mahasz (2) majtényi lászló (2) március 15 (3) máv (6) mazsihisz (2) mdf (2) média (3) megemlékezés (2) melegség (3) meleg büszkeség (3) metál (2) metallica (2) michael phelps (2) michelle wild (2) mongol (2) morvai krisztina (3) mp3 (2) mszp (13) nagyon olcsó poén (4) nemmagyarság (50) numizmatika (2) obama (7) oktatás (4) orbán (2) orbán viktor (9) ortt (3) otp (2) pápa (2) pécs (2) peking (2) pista bá (3) plakát (4) politika (6) pornó (2) rap (2) rasszizmus (2) rendőrség (5) robert fico (2) rtl klub (3) shitbreaker (3) siker (2) sólyom lászló (6) sport (17) szájbavágó (2) szdsz (9) szijjártó péter (2) szili katalin (2) szlovákia (6) szlovák nyelvtörvény (2) sztrájk (5) tankcsapda (2) technológia (2) terézváros (3) thierry henry (2) tilalom (2) tiltakozás (2) titok (2) tömegközlekedés (2) toroczkai lászló (2) történelem (3) tudomány (7) tüntetés (5) turizmus (2) újpest (2) választás (2) válság (22) vdszsz (3) xvi. benedek (2) xvi benedek (2) zavargás (3) zene (7) zenekarok (4) Még több cinke az arcodnak

Cool-lista 2009, Második rész

the shitbreakers @ 2009.12.07. 08:00

Minden sikeres filmből/könyvből/bevásárlóközpontból készül egy folytatás. Mi csak azért tesszük, mert idén sem csak tíz kúljelenség van. Kötelességünknek érezzük, hogy leírjuk, újra kimondjuk, hogy kik is alkotják a kúlság húsz tagú Dream Teamjét. Meg egyébként is, képesek lennétek megütni egy szemüveges embert?

 

 

 

Kocsis István - BKV-végkielégítések

Úgy tenni egy egész ország jóérzésére, és kihasználni a tehetetlen jogrendszert, hogy a simli kiderülése után hónapokkal még minden változatlan, és továbbra is kapják a fizetésüket olyan emberek, akik már nem is dolgoznak? Sőt! Lehet, hogy már máshol SEM dolgoznak? Hát ehhez olyan kúlérzék kell, ami csak egy bajszos magyar embernek adatik meg. Hail the King! Hail Kocsis!

 

 

 

H1N1

Népbeetetés? Világhiszti? Már az orvosok sem adják be maguknak? Vagy tényleg a modern életforma pestise? Senki nem tudja a választ, én már orvost is hallottam flegmán leköpni egy síró nyugdíjast, hogy ugyan már mama, minden van magának csak h1n1 nem. És mégis. Mindenki rohan a mobil oltó- központokba szúratni magát, és fizetni érte. H1N1, te betegesen kúl rosszcsont!

 

 

Thierry Henry

Bevallottan kezezni menő, ezt Maradona óta tudjuk. Kezezéssel továbbjutni is menő, lásd az előző példát. Ha viszont rögtön a meccs után bevallod, hogy szabálytalan voltál, ezzel gyakorlatilag egy egész nemzetet a legutolsó balkáni módon pofánköpöl, na az már nem mindennapi. Az már kúl sok.

 

 
 

Erwin Koeman 

Leülni a magyar kispadra, majd kiesni csatár nélkül bárki tud. Torghelle Sanyit játszatni Németh Krisztián helyett már kevesebben. De az, hogy valaki direkt megúszásra játsszon egy országban, amelyik ezer éve nem tud valamirevaló eredményeket felmutatni foci terén... ehhez nem mindennapi kúlság kell. 

 

 

 


Majtényi László

Harcosan kiírni egy pályázatot, majd mindent elkövetni, hogy azok nyerjék, akik eddig is birtokolták a frekvenciákat? Lemondani a pártdelegáltakból álló ORTT éléről, mert pártdöntés született? Hát ember legyen a talpán, akibe ennyi kúlság beleszorult. A Shitbreaker szerkesztőségének tippje: alapítson indie-zenekart!

 

 

 

 

Jeszenszky Zsolt

Arrogáns faszkalapként és rossz dj-ként beülni egy érdekvédelmi szervezetbe, majd kardoskodni a dj-vizsga mellett, aztán egy egy az egyben ellopott vélemény-cikkben tiltakozni a lopás ellen. Ezt kell csinálnia annak, aki Jeszinél kúlabb akar lenni, de még így is csak a csicskája lehet. Dj Kúl

 
 


Barack Obama

És megcsinálta. M.L. Kingnek lőttek, Jordan visszavonult, és Beyoncé segge is már inkább hegyomlás, mint barack. Ezért is kellett már egy Nobel-díjat passzintani valami furcsa nevű és arcú politikusnak. És miért? Mert szinte sírva szidta kegyetlen, reggelente árvák vérét ivó elődjét, majd nem tett semmit, hogy bármi is jobb máshogy legyen. You know wassup? Being cool. That's wassup.

 

 
 


Kertész Imre

Blogunk sokezres olvasóközönsége már minden bőrt lerántott cikkünk második Nobel-díjasáról. Mit is lehet elmondani ezekután? Csak 416 komment??? Hát mik vagytok ti? Ennyiben hagyjátok? Na, ezért csak a lista végére tudott beszorulni került a németül alig középfokon beszélő írófejedelem. Pedig igenis kúl. Tessék még kicsit tárgyalni a témát!

 



Hunvald György

Mondanám, hogy kedvenc. De még a végén leszociznátok. Emberek! Ez egy elő Keresztapa! Francis Ford Coppola már jelentkezett is, hogy filmet forgasson a Terézvárosi Corleone életéből. Eladott mindent, megvett mindent, csendben tartott mindent és közben rajongtak érte a környék lakói. Nyugdíjasok a tenyeréből ették az akciós medvesajtot. És őt zárják börtönbe? Az urbánus kúlság manifesztációját? Tanulni kéne tőle.

 

 

 



Sólyom László - megy, marad, átúszik a Dunán?

Emlékszem, lélegzetvisszafojtva néztük a Schirilla családdal a tévében, ahogy Sólyom László, büszkén, mint egy sas, vonul, és mi csak vártuk, hogy mikor ugrik egy csukafejest, és ússza le a maradék száz métert. De nem tette. Nem baj Laci, itt a helyed, kúlkodj, mintha muszáj lenne!

2 komment

Címkék: lista foci majtényi lászló sólyom lászló jogdíj kertész imre thierry henry barack obama hunvald györgy erwin koemann

A bejegyzés trackback címe:

https://shitbreaker.blog.hu/api/trackback/id/tr241566839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Czelder Orbán 2009.12.19. 21:29:34

Sírok, bazmeg, ez nagyon tuti lett!
süti beállítások módosítása