Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

2008 (7) 2009 (6) albán (2) apeh (4) bajnai gordon (18) barack obama (3) barátok közt (3) benkő dániel (2) bkv (12) boros bochkor (2) brfk (3) budaházy györgy (3) budai bernadett (2) budapest (9) comedy central (3) csendrendelet (3) csikós nindzsák (2) csoda (5) demszky gábor (2) digitális átállás (2) diplomácia (3) egészségügy (2) ensz (2) ep 2009 (2) ep kampány (6) európai unió (7) fásy ádám (2) fidesz (10) foci (9) fonogram díjátadó (2) forma 1 (2) forradalom (3) gaskó istván (4) gáz (2) gazdaság (11) geronazzo mária (2) guantanamo (3) gyenesei istván (2) gyurcsány (6) gyurcsány ferenc (11) h1n1 (4) halál (2) hellókarácsony (4) humor (2) hunvald györgy (4) igaz hír (22) interjú (4) izrael (2) jan slota (4) járvány (3) jay z (2) jobbik (3) jogdíj (2) katasztrófa (2) kereskedelmi rádió (4) kertész imre (2) kim dzsong il (2) kiszel tünde (2) kormány (3) közélet (3) kultúra (4) kuruc (2) kuttúra!!! (22) labdarúgás (6) lehet más a politika (2) lendvai ildikó (3) lista (10) lmp (2) magyarország (3) magyarság (168) magyar gárda (7) magyar televízió (2) mahasz (2) majtényi lászló (2) március 15 (3) máv (6) mazsihisz (2) mdf (2) média (3) megemlékezés (2) melegség (3) meleg büszkeség (3) metál (2) metallica (2) michael phelps (2) michelle wild (2) mongol (2) morvai krisztina (3) mp3 (2) mszp (13) nagyon olcsó poén (4) nemmagyarság (50) numizmatika (2) obama (7) oktatás (4) orbán (2) orbán viktor (9) ortt (3) otp (2) pápa (2) pécs (2) peking (2) pista bá (3) plakát (4) politika (6) pornó (2) rap (2) rasszizmus (2) rendőrség (5) robert fico (2) rtl klub (3) shitbreaker (3) siker (2) sólyom lászló (6) sport (17) szájbavágó (2) szdsz (9) szijjártó péter (2) szili katalin (2) szlovákia (6) szlovák nyelvtörvény (2) sztrájk (5) tankcsapda (2) technológia (2) terézváros (3) thierry henry (2) tilalom (2) tiltakozás (2) titok (2) tömegközlekedés (2) toroczkai lászló (2) történelem (3) tudomány (7) tüntetés (5) turizmus (2) újpest (2) választás (2) válság (22) vdszsz (3) xvi. benedek (2) xvi benedek (2) zavargás (3) zene (7) zenekarok (4) Még több cinke az arcodnak

Cool-lista 2009, Első rész

the shitbreakers @ 2009.12.04. 16:00

Közeleg a karácsony, itt van újra a tél.
És mi a szeretet ünnepe előtt lezárjuk az évet, első évünket, a magunk módján. Mert ugye már egy éve, hogy megmondjuk (kisebb-nagyobb kihagyásokkal), hogy mi is a való, és igaz. Nyáladzás helyett azonban beszéljenek a számok.

Első évünk alatt volt: 1 390 402 egyéni látogató, 6 020 288 oldalra kattintás, 14 000 komment, 290 index.hu címlapra linkelés, 451 egyéb oldalakra linkelés, valamint a cikkek elkészítésével fejenként eltöltött 16 óra.  

Büszkén mondhatjuk, hogy a magyar médiában eltöltött egy év alatt érezhetően megváltoztattuk az ország képét. Békésebb, szebb országot teremtettünk, csökkentettük az adókat, és sikeresen feloszlattuk az Aljas Kúszóbab zenekart.

És ez még semmi, mert még idén lesz egy nagy meglepetésünk...De addig is nézzük meg, miért is olyan szép hely, ahol élünk: kötelező évértékelő listánkban idén is felsoroljuk (súlyozás nélkül) az év Ordas Nagy Kúlságait. A lista első fele következik.

Betyársereg

Csikós nindzsák, akik egy tolvajról vesznek példát, és puskákkal sütnek szalonnát. Emberek, akik Budaházyt tekintik példaképüknek, és azt gondolják, hogy az ostorcsattogtatás majd jól elrémíti a cigányzsidókat az országból. Magor szappannal mosakodnak, illetve nem. Mert az igazi betyár büdös, szőrös, és pulija van. Szentkorona-tan? High-tech beszaratós intró? MEKKORA KÚLSÁG!

 


 

 

SZDSZ

Torgyán József nélkül így széthullani pártot már rég láttunk. A rendszerváltás meghatározó ereje már akkor is mutatta némi kúlság jeleit, amikor Gesztivel csináltak kampányt, de azóta beindult a coolhenger, és az SZDSZ-es honatyák (már ha vannak még egyáltalán olyanok, és ha atyák egyáltalán) minden reggel úgy kelhetnek fel: ma is kurvára kúlok vagyunk, és ma is képesek vagyunk egy ország sorsáról úgy dönteni és kötekedni, hogy alig egy százalékos a támogatottságunk. De azt is csak György Péter, és a klónjai hozzák össze.
 

Benkő Dániel

Tudsz a farkaddal lantozni? És a tévében megujjazni ronda nőket? Azt mondani nekik, hogy szépek, miközben elfordulsz és röhögve számolod a millákat? Mindezt egy ex-pornóvillában? Te vagy hazudod a kúlságot, vagy Benkő Dániel vagy. Nothin' to lose Danika? Mert ő észben tartja az örök igazságot: kúlnak születni kell, de ha ez nem jön össze, akkor ellesni a módját a mesterektől.

 

 



 

Borsci-Bochi-Vogci

Vannak, akik csak ugatják a kúlságot, és vannak, akik a magyar média 9/11-e után beülnek abba a rádióba, ami elvette a frekvenciájukat. Hja, kérem, nagy úr a kúlság, a bőrjakó és Rokker Zsolti. Egy szép kúlcsomag ez a triumvirátus, ha 40 évvel fiatalabbak lennének, azt mondanánk: alapítsanak indie-zenekart! Még-több-kúl-ságot ide! 

 

A Haiti meteorológus

Nem maradhat ez az év sem zseniális 15 másodperces youtube gyöngyszem nélkül. Ezúttal Arthur a főszereplő, aki egy fél mező elfogyasztása után libbent be a stúdióba, hogy elmondja, holnap is sütni fog a nap és...KÚL.


 

Michael Jackson

Posztmusz díj. Vagy mégsem? K ügynök is megmondta, hogy Jacko egy idegen. És a Föld felé utazva tanulta ki a moonwalkot. Szóval ha tényleg ET, és elment akkor azért coolság, de ha csak egy szimpla lupuszos-vitiligós fényre fehéredő popsztárként távozott élete legnagyobb koncertturnéjára készülve, akkor is kúl.

 

 

 


A VI. és XI. kerületi kocsmacirkusz

Zárjuk be! Jelentsük fel! Ne igyon ott senki, mert csak összehányják az utcát, umboldáznak, dugnak és üvöltve csapkodják gennyes-buzis vénájukba a herkás tűt. 2009 Pistabá-díjas kúlsága a cirkusz, ami a budapesti italárusítás körül zajlik - illetve az lenne, ha Pista bá nem lenne mindig szomjas éjfélkor. És ha netalán elfelejtenénk a tényt: hogy mindez az egész belvárost behálózó kormánypárti sameszok ingatlanpanama-sorozatának a része. Észveszejtően kúl.


Szuperbojz

Mersz-e csinálni trágya remake-eket egyébként jó magyar filmekből? Mersz-e csinálni többet? Mersz-e olyan filmet csinálni, amiben nincsenek a jelenetek előtt establishing shotok, ugrál a nappal és az éjjel között, és egy zenekarban KÉT basszusgitáros van? Kabay Barna-e vagy? NEM, mert belőle csak egy van, Ultimate Kúlnapként ragyog. Szebb ország, szebb jövő, még több Kabay-filmet.






Krausz István és a pénztárcák

Na ezek után magyarázza ki valaki, hogy a zsidók nem lopnak. Pedig de, és pont egy MAZSIHISZ alelnök rabbi játsza az abszolút kúlságot, hogy magát Guy Ritchie karakternek képzelve zsebrevág egy tárcát a benzinkúton, és elsétál. Aztán meglepődik, hogy neki aztat nem szabad. Kúlság ez ecsém, na.

 

 

 


Jobbik

Még jó, hogy idén nem sorszámozunk, mert az első helyért öldöklés menne. Mint például aranyesélyes az Európai Parlamentbe lazán berongyoló jobbszélű párt is, akik mindezt úgy teszik, hogy képen röhögik a nemzethalált vizionáló, és demokratikus összefogást sürgető sufniszagú tolvaj-bűnöző szadeszes-maszopos bagázst. LOL!

A lista első felének szinte überelhetetlen tetőpontjával búcsúzunk. De csak rövid időre...

2 komment

Címkék: lista szdsz michael jackson 2009 benkő dániel haiti terézváros szuperbojz boros bochkor kereskedelmi rádió neo fm betyársereg

A bejegyzés trackback címe:

https://shitbreaker.blog.hu/api/trackback/id/tr21563354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beau D.N. · http://beau.hu 2009.12.04. 17:14:48

Ezen kár volt ennyit feszülni srácok.
Volt sok jobb bejegyzésetek, de gyengébb elég kevés. Örömmel nyújtom át nektek a saját kúúúl díjatokat ennek megfelelően.

salsa kapitány 2009.12.04. 20:39:08

hát igen, ez szomorú. reméljük a második rész optimistább lesz.
süti beállítások módosítása