Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

2008 (7) 2009 (6) albán (2) apeh (4) bajnai gordon (18) barack obama (3) barátok közt (3) benkő dániel (2) bkv (12) boros bochkor (2) brfk (3) budaházy györgy (3) budai bernadett (2) budapest (9) comedy central (3) csendrendelet (3) csikós nindzsák (2) csoda (5) demszky gábor (2) digitális átállás (2) diplomácia (3) egészségügy (2) ensz (2) ep 2009 (2) ep kampány (6) európai unió (7) fásy ádám (2) fidesz (10) foci (9) fonogram díjátadó (2) forma 1 (2) forradalom (3) gaskó istván (4) gáz (2) gazdaság (11) geronazzo mária (2) guantanamo (3) gyenesei istván (2) gyurcsány (6) gyurcsány ferenc (11) h1n1 (4) halál (2) hellókarácsony (4) humor (2) hunvald györgy (4) igaz hír (22) interjú (4) izrael (2) jan slota (4) járvány (3) jay z (2) jobbik (3) jogdíj (2) katasztrófa (2) kereskedelmi rádió (4) kertész imre (2) kim dzsong il (2) kiszel tünde (2) kormány (3) közélet (3) kultúra (4) kuruc (2) kuttúra!!! (22) labdarúgás (6) lehet más a politika (2) lendvai ildikó (3) lista (10) lmp (2) magyarország (3) magyarság (168) magyar gárda (7) magyar televízió (2) mahasz (2) majtényi lászló (2) március 15 (3) máv (6) mazsihisz (2) mdf (2) média (3) megemlékezés (2) melegség (3) meleg büszkeség (3) metál (2) metallica (2) michael phelps (2) michelle wild (2) mongol (2) morvai krisztina (3) mp3 (2) mszp (13) nagyon olcsó poén (4) nemmagyarság (50) numizmatika (2) obama (7) oktatás (4) orbán (2) orbán viktor (9) ortt (3) otp (2) pápa (2) pécs (2) peking (2) pista bá (3) plakát (4) politika (6) pornó (2) rap (2) rasszizmus (2) rendőrség (5) robert fico (2) rtl klub (3) shitbreaker (3) siker (2) sólyom lászló (6) sport (17) szájbavágó (2) szdsz (9) szijjártó péter (2) szili katalin (2) szlovákia (6) szlovák nyelvtörvény (2) sztrájk (5) tankcsapda (2) technológia (2) terézváros (3) thierry henry (2) tilalom (2) tiltakozás (2) titok (2) tömegközlekedés (2) toroczkai lászló (2) történelem (3) tudomány (7) tüntetés (5) turizmus (2) újpest (2) választás (2) válság (22) vdszsz (3) xvi. benedek (2) xvi benedek (2) zavargás (3) zene (7) zenekarok (4) Még több cinke az arcodnak

Cool-lista 2008 - Második rész

the shitbreakers @ 2008.12.09. 18:05

Tovább forog a kúlradar, hamarosan elérünk a végére, de addig is itt van egy újabb adag, régi és új ismerősökkel. Amiről talán nem tudtad, hogy ennyire kúúúl. Pedig de.

 

 

 

A grúz-orosz konfliktus

A oroszok elleni hőzöngések nagyon népszerűek voltak a világnak ezen a felén ('56, '68 stb.). A csecsenek elég gázul csinálták, de Mihail Szaakasvili megmutatja, hogy kell nekirontani a medvének. Ráadásul úgy, hogy a régi kicsi, és nyomorult országokkal szemben ennek a kicsi, és nyomorult országnak nem feltétlenül volt igaza. Megakúúúúl!

 

 

A kormányzati negyed

Mert hát az is mennyire kúlisszimó, hogy egy kormány annyira, de annyira balfasz, hogy hónapokon keresztül húz, halaszt, engedélyezik, terveztet, aztán meg semmi. Csak mentegetőzés, és végén megmagyarázzák, hogy nyertesen jöttek ki belőle. Kúlpulitzer a kommunikációért felelősnek.

 

 

 

 

A szlovák rendszámmizéria

Ha lenne sorrend, akkor én a legjobb ötbe raknám ezt a cirkuszt. Nem elég, hogy verik a szurkolóinkat ööö nemtommiket, és csendben fuldokolnak a röhögéstől, ahogy pattog a magyar PM, jövőre meg euroért veszik a knédlit, de még az is, hogy a magyar autóregisztrációs rendszer balfingsága miatt, még a mi zsebünkből is szemtelenül frappánsan nyúlnak. Hát most azonnal oda adjuk a "2008 legkúlabb országa díjat Szlovákiának".

 

 

Raiffeisen bank vs. a budai várfal

Egy nemzet kúlságmérője az, hogy ha egy olyan nemzeti kincs, amire évszázadokig veri mellét a pelyhedző fiatal, túlél megannyi ostromot, világháborút, borfesztivált stb., majd jön egy bank, nyíltan megkeni a felelős biztost, és parkolót építtet a helyére. ÁÁÁÁÁÁÁ, unbe-fuckin'-lievably kúúúl!!!!

 

 

Gazdasági világválság és a magyarok

Kórosan kúl ez a nemzet. Az egész világ a tökeit rágja félelmében, mindenféle gazdaságreformálási haditervek születnek a világon, visszafogott költekezés, takarékoskodás. Erre mit tesz a jó magyar? Hitelből vásárol Karácsonyra. Breathtaking.
Úri muri 2.

 

 

 Strabag-dolgok

Osztrák építőipari cégként megkenni a teljes politikusi palettát, csak hogy metrót, kórházat és autópályát építhess Magyarországon? A Hídépítővel völgyhidat építeni a Kőröshegyi-hegység csúcsai közt? Ha lenne az építőipari cégek körében nemzetközi kúlsági életműdíj, biztos, hogy ők kapnák. Még több építést, most!

 

 

Alkalmazások felé nyit az iwiw

Taggelhető képek, alkalmazások, képalbumok, mitörténtazismerősömmel-lista - szokványos dolgok lennének, de a legnagyobb magyar közösségi portál meg merte tenni az a hihetetlen kúl lépést, hogy éveket várt, amíg a felhasználók felfedezik azokat az oldalakat, ahol már 2006 óta meg lehet csinálni ugyanezeket. Le a kúlkalappal, myspace, facebook, orkut, myvip és barátikör pedig egyes, leülhet! 

 

 Vizitdíj-népszavazás

Megkérdezni az embereket, hogy akarnak-e (bármiért) fizetni, mindezt 4,5 milliárd adóforintból, a tetejébe pedig azt hiszik a szavazók, hogy ettől lemond a miniszterelnök? Nó kúl komment, ahogy a CNN mondaná, mert igazi kúlnak nem kell cégér.

 

 

 

 

 

A TV2 az élre tör

Emlékszik még valaki a Médiacápa, a 10!, vagy az Igazság ára című műsorokra? És arra, ahogy a TV2 rendre egyre későbbre pakolta a később megbukott műsorokat, hogy azok lehetőleg lassan múljanak ki? Hát ha ez a stratégia nem az ultimate kúl, akkor semmi. Lehet itt nézettségi adatokkal dobálózni, mindenki tudja, hány kúl tévéje van az országnak. Egy.

 

 

  

200 milliós kormányszóvivői portál

Szoftverek: 20 millió forint. Adattárolás: 80 millió forint. Tervezés, rendszerintegráció, folyamatkialakítás, szabályozás, adatfeltöltés, oktatás, kapcsolódó szolgáltatások: 100 millió forint. Az igazi kúlság: megfizethetetlen. [Külföldi kitekintés: azért Romániában még ezt is jobban csinálják, ott akadt már 600 milliós használhatatlan portál is - hiába, itthon még csak tanuljuk a trú kúlságot.]

 

 

 

 

Fekete Pákó a Bombagyárban

A didi- és csokifaszkirály amint Szálasit élteti, közben zsidózik és cigányozik? Mindezt úgy, hogy láthatóan fingja sincs, miről van szó? Vagy van, csak hülye, mindenesetre Tomcat egyáltalán nem befolyásolja semmilyen módon? Egy a jelszó: tartós kúlság!

 

 

 

 

Kurucinfó

Amerikában (!!!) regisztrálni egy korlátlanmagyarságra, Amerika- és zsidóellenességre, és úgy általában mindenellenességre buzdító oldal domainjét, az olyan, mint... Szlovákiában regisztrálni egy korlátlanmagyarságra, Szlovákia- és zsidóellenességre, és úgy általában mindenellenességre buzdító oldal domainjét. Korlátlanul kúl. 

 

Fiatal Baloldal

Már eleve a név annyira kúl, mint a Fiatal Fedettpályás Bélyeggyűjtők Országos Szövetségéé, de még ezt is kúladagolták: Zuschlag Ügy Jani az utolsó szögeket verte az ifjúszocik koporsójába. Ugyanakkor nézzünk önmagunkba, és valljuk be, hogy civil szervezetek révén 75 millió forint állami támogatást jogosulatlanul megszerezni, nos, az maga LL Kúl Junior.

 

 

 

 

 Hooligans zenekar

Dallamokat lopni Szécsi Páltól egy dolog, zenekarostul összeveretni magadat egy másik, az pedig, ha az ember rocksztár és rendőrök megerőszakolják a csaját... nos, az már egyszerűen menő, bocsánat, inkább kúúúl. De ezek mind lefutott dolgok, mert elhomályosítja őket a tény, hogy a srácok a No Thanx és Mark illusztris társaságában Popcorn-díjat kaptak - hiába, ők már csak tudják, mi fán terem az igazi kemény rákkendroll.  

 

A német fociválogatott

Jó olasz módra működött a német válogatott, felköhögte magát a döntőig, látványosan feljavult a játékuk, majd laza egy góllal somfordáltak le a fűről. Schweinsteiger és Ballack látványosan volt impotens, Podolski a pályán sem volt, a kapusnak meg már a nevére sem emlékszem.
Minden wurst lekonyult a brandenburgi kapu alatt. Ez csak nagymértékű kúlfaktorral sikerülhetett.

 

 

5 komment

Címkék: iwiw sport tv2 lista szlovákia strabag válság magyarság pákó vizitdíj 2008 kuruc fiatal baloldal hooligans regisztrációs adó német foci kormányszóvivő pont hu oroszgrúz konfliktus nemmagyarság kuttúra!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://shitbreaker.blog.hu/api/trackback/id/tr37810295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Telibek Úr 2008.12.10. 12:57:22

Na emmán döfi, hiányolnám Fekete Dákót ha nem lenne a listán

Telibek Úr 2008.12.10. 12:59:54

Na emmán döfi.
Hiányoltam volna Fekete Dákót ha nincs a listán

Elanor_42 2008.12.18. 10:01:28

vehehehehe :)
ja, a kormányzati negyed: pedig én hittem benne! :D :D :D
az iwiwet is úgy imádom, annyira stabil és felhasználóbarát, h az már fáj. már kétszer harakiriztem, de mit tegyek, ha az összes kúl csávó ott nyomul és kémkedni akarok??? :D
süti beállítások módosítása