Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

2008 (7) 2009 (6) albán (2) apeh (4) bajnai gordon (18) barack obama (3) barátok közt (3) benkő dániel (2) bkv (12) boros bochkor (2) brfk (3) budaházy györgy (3) budai bernadett (2) budapest (9) comedy central (3) csendrendelet (3) csikós nindzsák (2) csoda (5) demszky gábor (2) digitális átállás (2) diplomácia (3) egészségügy (2) ensz (2) ep 2009 (2) ep kampány (6) európai unió (7) fásy ádám (2) fidesz (10) foci (9) fonogram díjátadó (2) forma 1 (2) forradalom (3) gaskó istván (4) gáz (2) gazdaság (11) geronazzo mária (2) guantanamo (3) gyenesei istván (2) gyurcsány (6) gyurcsány ferenc (11) h1n1 (4) halál (2) hellókarácsony (4) humor (2) hunvald györgy (4) igaz hír (22) interjú (4) izrael (2) jan slota (4) járvány (3) jay z (2) jobbik (3) jogdíj (2) katasztrófa (2) kereskedelmi rádió (4) kertész imre (2) kim dzsong il (2) kiszel tünde (2) kormány (3) közélet (3) kultúra (4) kuruc (2) kuttúra!!! (22) labdarúgás (6) lehet más a politika (2) lendvai ildikó (3) lista (10) lmp (2) magyarország (3) magyarság (168) magyar gárda (7) magyar televízió (2) mahasz (2) majtényi lászló (2) március 15 (3) máv (6) mazsihisz (2) mdf (2) média (3) megemlékezés (2) melegség (3) meleg büszkeség (3) metál (2) metallica (2) michael phelps (2) michelle wild (2) mongol (2) morvai krisztina (3) mp3 (2) mszp (13) nagyon olcsó poén (4) nemmagyarság (50) numizmatika (2) obama (7) oktatás (4) orbán (2) orbán viktor (9) ortt (3) otp (2) pápa (2) pécs (2) peking (2) pista bá (3) plakát (4) politika (6) pornó (2) rap (2) rasszizmus (2) rendőrség (5) robert fico (2) rtl klub (3) shitbreaker (3) siker (2) sólyom lászló (6) sport (17) szájbavágó (2) szdsz (9) szijjártó péter (2) szili katalin (2) szlovákia (6) szlovák nyelvtörvény (2) sztrájk (5) tankcsapda (2) technológia (2) terézváros (3) thierry henry (2) tilalom (2) tiltakozás (2) titok (2) tömegközlekedés (2) toroczkai lászló (2) történelem (3) tudomány (7) tüntetés (5) turizmus (2) újpest (2) választás (2) válság (22) vdszsz (3) xvi. benedek (2) xvi benedek (2) zavargás (3) zene (7) zenekarok (4) Még több cinke az arcodnak

Választás előtti politikai körkép

the shitbreakers @ 2009.06.04. 16:00

A 2009-es Európai parlamenti választások mérföldkő hazánk életében, ötödik éve stabil uniós tagállamként ugyanis végre kikövetelhetjük megérdemelt helyünket az európai színtéren. Ezen fontos, döntéskért majdan felelős pozíciókért több párt is versenybe szállt. Nézzük meg, hogyan telnek a választások előtti napok a hazai politikai életben!

 

 
 

A miniszterelnök nem emlékeztet megválasztásakori önmagára. Az egykor magabiztos, vicces, modern felfogású államférfi láthatóan fél, inkább a fedezéket választja. Gyurcsány Ferenc pár héttel ezelőtti eltűnése után ez sem kifejezetten esik jól a meggyengült MSZP-nek. "A Gordi mostanában elég csendes lett, kerüli a nyilvánosságot, nem nagyon beszél senkivel, a reggeli kakóját is kihagyja mostanában, erre eddig nem volt példa." - nyilatkozta az aggódó Lendvai Ildikó. A mellékelt fénykép is a pártelnököt igazolja.

 

Orbán Viktor, a Fidesz MPP frontembere azonban pont az ellenkezőjét mutatja. Láthatóan erős, és többre képes. Közvetlen környezete szerint remek kondícióban van az ex-miniszterelnök, tele friss ötletekkel és fiatalos lendülettel. "Ez már el van döntve, simán a miénk lesz legalább 2 hely az Európai Parlamentben, aztán senki nem állít meg. Most lenyomjuk a barbár szlovákokat, aztán jöhetnek a szőröstalpú románok. Európa, jövünk!" - adott hangot lelkesedésének Áder János a párt kreatív igazgatója.

 

Az MDF még egy utolsó nagy dobásra készülődik, az utolsó kampánynapon a híres amerikai énekes-színész Zac Efron segíti majd a kampányt. "Itt az ideje, hogy fiatalítsunk, és ki lenne erre a legjobb példa, mint Zac, aki nemrég egy egész világnak mutatta meg, hogyan lehetünk újra fiatalok. Elég az öregekből, szlogenünk az, hogy végre a fiatalok vigyék Magyarországot az Unióba!" - foglalta össze a Magyar Demokrata Fórum kampányát id. Dávid Ibolya.

 

 

„Magyarország a magyaroké!” - foglalta össze pártja üzenetét a Jobbik listavezetője, Morvai Krisztina. Kérdésünkre, amely szerint az Európai Parlament ezt hogyan tudná biztosítani, meglepődött, és visszakérdezett: nem a trianoni béke visszavonásáról és a negyedik honfoglalásról tartunk népszavazást? A választók a politikus szerint több pénzt szeretnének, és mivel az Uniónak sok pénze van, tőlük biztos lehet majd kérni. A fejlesztési pénzeken felüli támogatást a párt magyar gyorsbüfé-hálózat kiépítésére fordítaná, mert „amúgy is túl sok az arab, kínai meg a zsidó errefelé. Mármint a gyorsétterem, mert ugye nem vagyunk rasszisták”.   
 

A Lehet Más a Politika (LMP) egyik listását éppen a bankba menet értük el. „Volt ugye ez az adj egy forintot kampányunk, olyan jól sikerült, hogy most tele vagyunk kibaszott egyforintosokkal” - panaszkodott Kaufer Virág, akiről nem tudjuk, milyen pozíciót tölt be a párton belül, de erősen HOT. Elmondása szerint egy egész kamionplatónyi egyforintost sikerült összegyűjteniük, és a párt vezetése megfogadta: a jövőben "Adj egy kis ezrest!"-akciót szerveznek majd. A telefonban egy pillanatra mintha Barack Obama hangját hallottuk volna, de Kaufer Virág biztosított minket: az amerikai elnök még nincs rajta az LMP listáján. 

 


 

Szerettük volna elérni az SZDSZ-t is, de megkeresésünket elhárították, mondván a Magyar Gárda renegát tagjai éppen tankkal próbálják meg elpusztítani a demokráciát, valamint időutazással visszamenve az időben meg akarják ölni John Lennont, úgyhogy sietniük kell, ha meg akarják menteni a világot. Egy kérdést még sikerült feltennünk nekik, mielőtt eltűntek volna az időkapuban, de egyik listás jelölt sem tudta megmondani, pontosan mit is szeretne csinálni az Európai Parlamentben az esetlegesen bejutó jobbikos képviselők kitiltatásán kívül.

 

 

 

2 komment

Címkék: mszp fidesz szdsz orbán viktor magyarság jobbik bajnai gordon morvai krisztina lehet más a politika ep 2009

A bejegyzés trackback címe:

https://shitbreaker.blog.hu/api/trackback/id/tr841161956

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scroll_Lock 2009.06.05. 20:21:55

Ez most kevésbé elrugaszkodott, de tetszik :)
süti beállítások módosítása