Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

2008 (7) 2009 (6) albán (2) apeh (4) bajnai gordon (18) barack obama (3) barátok közt (3) benkő dániel (2) bkv (12) boros bochkor (2) brfk (3) budaházy györgy (3) budai bernadett (2) budapest (9) comedy central (3) csendrendelet (3) csikós nindzsák (2) csoda (5) demszky gábor (2) digitális átállás (2) diplomácia (3) egészségügy (2) ensz (2) ep 2009 (2) ep kampány (6) európai unió (7) fásy ádám (2) fidesz (10) foci (9) fonogram díjátadó (2) forma 1 (2) forradalom (3) gaskó istván (4) gáz (2) gazdaság (11) geronazzo mária (2) guantanamo (3) gyenesei istván (2) gyurcsány (6) gyurcsány ferenc (11) h1n1 (4) halál (2) hellókarácsony (4) humor (2) hunvald györgy (4) igaz hír (22) interjú (4) izrael (2) jan slota (4) járvány (3) jay z (2) jobbik (3) jogdíj (2) katasztrófa (2) kereskedelmi rádió (4) kertész imre (2) kim dzsong il (2) kiszel tünde (2) kormány (3) közélet (3) kultúra (4) kuruc (2) kuttúra!!! (22) labdarúgás (6) lehet más a politika (2) lendvai ildikó (3) lista (10) lmp (2) magyarország (3) magyarság (168) magyar gárda (7) magyar televízió (2) mahasz (2) majtényi lászló (2) március 15 (3) máv (6) mazsihisz (2) mdf (2) média (3) megemlékezés (2) melegség (3) meleg büszkeség (3) metál (2) metallica (2) michael phelps (2) michelle wild (2) mongol (2) morvai krisztina (3) mp3 (2) mszp (13) nagyon olcsó poén (4) nemmagyarság (50) numizmatika (2) obama (7) oktatás (4) orbán (2) orbán viktor (9) ortt (3) otp (2) pápa (2) pécs (2) peking (2) pista bá (3) plakát (4) politika (6) pornó (2) rap (2) rasszizmus (2) rendőrség (5) robert fico (2) rtl klub (3) shitbreaker (3) siker (2) sólyom lászló (6) sport (17) szájbavágó (2) szdsz (9) szijjártó péter (2) szili katalin (2) szlovákia (6) szlovák nyelvtörvény (2) sztrájk (5) tankcsapda (2) technológia (2) terézváros (3) thierry henry (2) tilalom (2) tiltakozás (2) titok (2) tömegközlekedés (2) toroczkai lászló (2) történelem (3) tudomány (7) tüntetés (5) turizmus (2) újpest (2) választás (2) válság (22) vdszsz (3) xvi. benedek (2) xvi benedek (2) zavargás (3) zene (7) zenekarok (4) Még több cinke az arcodnak

A 10 legjobb miniszterelnök-jelölt

the shitbreakers @ 2009.03.25. 08:00

Mivel gyorsan kell cselekedni, és a Parlament lakói nem feltétlenül vannak a helyzet magaslatán, ezért szerkesztőségünk gyorsan összeállított egy listát, hogy kik azok akik egyáltalán szóba jöhetnek. Szempont, hogy mennyire érnek rá, milyen tapasztalattal rendelkeznek egy ország irányításában és, hogy mennyire értenek szót az Unióval, és a keleti szomszédainkkal is. Íme!

 

Csihar Attila

Egy dolog biztos. Új miniszterelnöküknek nagy tömegekhez kell majd érthetően és hitelesen szólnia. Mi pedig csak egy olyan magyar embert ismerünk, aki nagy tömegeket tudott eddig megszólítani sikerrel. Magyarország leghíresebb metálénekese egyszer már kirángatott egy haldokló zenei szcénát a szarból, azóta Norvégián innen és Amerikán túl, Izraelen át Japánig szeretve tisztelik az egész világon. Ha esetleg megbukna, máris megvan az új utazó nagykövetünk.
Negatívum:
a klerikális jobboldal sohasem fog elismerni egy sátánistát Magyarország miniszterelnökének.

 

Zámbó Árpád

Királyi sarj. Kell ennél több? Magyarország végre visszatérhetne hagyományos kormányzási formájához, amiben közel ezer év alatt felvirágzott. Mindemelett Zámbó Árpád nagyszerű producer, több sikeres album felett atyáskodott már, valamint összetartotta a népes rokonságot a gyász máig tartó ideje alatt. Multitasking ez a javából, ilyen ember kell ide! Negatívum: nem biztos hogy belefér az idejébe a Jimmy Klub bokros teendői mellett, ráadásul a radikális jobboldal sohasem fogadna el egy roma miniszterelnököt.

 

Uri Geller

Lehet, hogy egy mágusra van inkább szükségünk. Akinek varázserejű szavára minden működik, elindul, életre kel. A magyar gazdaságnak meg most úgyis egy csoda kell. Tehát Uri inkább gazdasági szempontból számít esélyesnek. Csak odaállna a Magyar Nemzeti Bank elé, elmorzsolna egy-két médiakompatibilis varázsszót, és minden felpörögne. Gyurcsány aranyköpéseit már egy ország fújja, mi most a rendkívül negatív és rossz emlékű "Elkúrtuk" helyett meghirdetjük a "Múkoggy!" korszakát. Lehet, hogy gyerekes hozzáállás, de most csak ez segíthet!
Negatívum:
a jobboldal sohasem fogadna el egy volt moszados mentalistát Magyarország miniszterelnökének.

 

Kolin Márk

Most akkor megint egy szemüveges bankárt, vagy Magyarhon legkúlabb emberét akarjuk miniszterelnöknek? Márk elnöksége már önmagában a tolerancia hatalmas megnyilvánulása lenne a magyar nép részéről, és akkor még nem is beszéltünk azokról a dolgokról, amiket e férfiú a tolerancia nemes eszméjéért tehet. Az ógörög férfibarátság  nagy barátja nem hagyná, hogy melegeket dobáljanak meg tojással az Andrássy úton. Ráadásul a kisebbségekkel is baráti kapcsolatot ápol, így a cigánykérdés is hip-hop megoldódna. Gazdasági szempontból természetesen a zeneipar felvirágoztatását várhatjuk tőle. Negatívum: nem tudjuk egy herével mire menne az ország elnéptelenedése ellen vívott harcban. Ennek függvényében a jobboldal sohasem fogadna el egy nemzőképtelen férfit Magyarország miniszterelnökének.

 

Az Alba Volán bajnok hokicsapata

Az utóbbi évek magyar sportcsodája a magyar jégkorong. Régi idők dicsőségét hozták vissza a magyar sportéletnek, igaz, nem sokan figyeltek fel rá. Most ilyen csendes, a háttérben meghúzódó hősök kellenek, mint például a székesfehérváriak. Előnyük, hogy csapatként fantasztikusan működnek, semmi nem lehetetlen nekik, másrészről igazi tökös arcok, akik nem szarnak be a nehéz helyzetektől. Most pedig abból sok van. Ráadásul többen vannak, és még csere is akad a kispadon.
Negatívum:
az előnyük, hogy többen vannak, egyben legnagyobb hátrányuk is, hiszen a jobboldal sosem fogadná el, hogy az új miniszterelnökök miatt több luxusautót kelljen vennie az országnak, mint amennyit Veress János eddig elhasznált.

 

Kocsárdi Gergely

Újabb sportoló. Egy kissé esetlen, de őszinte és hiteles hős. Aki nem akart nagy lenni, de az lett. Mint Széchenyi. Aki ráérez az adódó helyzetre és lazán, erőlködés nélkül nagyot lő. Elég az öngólokból, most megbízható csatárok kellenek, akik tudják hol a kapu, tudják ki az igazi ellenség, és kíméletlenül beverik. Ez Kocsárdi Gergely, a zalai hős, Koplárovics Béla és Gyurcsány Ferenc méltó utódja.
Negatívum:
a jobboldal sosem fogadna el egy Orbán Viktornál tehetségesebb labdarúgót Magyarország miniszterelnökének.

 

Michelle Wild

A pornózást befejezte, a Jóban rosszbanból kiírták, de mi mindenképpen a TV-ben akarjuk látni őt. Legalább kormányszóvivő legyen, könyörgünk! Nő még úgyse volt itt miniszterelnök, ráadásul a Parlamentben is híján vannak jó csajoknak, Dávid Ibolya sem az a sexy MILF már, mint pár éve, mikor fürdőruciban villogott a Balaton átúszáson.    Negatívum: a bigott jobboldal sosem fogadna el egy expornóst Magyarország miniszterelnökének. Hogy lesz így új bankó?

 

Fekete Pákó

Azt mondták, az Egyesült Államok nincs készen egy afroamerikai elnökre. Tévedtek. Ma Magyarországon azt mondják, nincs esély arra, hogy egy afromagyar legyen a miniszterelnök, de hátha ők is tévednek... Szálasi éltetésével valószínűleg már maga mellé állította a radikálisokat, a liberálisok mindenképpen mellette szavaznak, és talán a perverz szocialista nagymamák is örömöt lelhetnek pákó csokipélóiban. 
Negatívum:
 bár Pákó személyisége átütő, nem valószínű, hogy sikerülhet megnyernie a szélsőjobboldalt és a konzervatívokat, így nem lenne az egész ország miniszterelnöke. Ezenkívül valószínűleg a jobboldal sosem támogatna egy olyan miniszterelnököt, aki nem tudja kimondani, hogy "költségvetési tervezet". De mivel jóban van Kolin Márkkal és Delhusa Gjonnal is, talán lehet belőle kultuszminiszter.

 

Dévényi Tibi bácsi

Tibi bácsi, a 20. század végének magyar dzsinje, aki mindenkinek teljesíti három kívánságát. Ez a tulajdonság most is hasznunkra lenne. Ráadásul bel- és külföldön is vannak kapcsolatai, amit most a diplomácia céljaira tudna felhasználni. George Bush, Diego Maradona, David Hasselhoff és Pataki Attila; elég csak a Három kívánság legbefolyásosabb vendégeit emlegetnünk, és máris világos, miért van most is szükségünk Dévényire. Negatívum: a jobboldal nem fogadna el egy olyan embert miniszterelnöknek, aki az IMF-hitelt pöttyös labdákkal akarja visszafizetni.

 

Vlagyimir Putyin

A magyar lakosság nagy része csak annyit érzékel az egész válságból, meg úgy általában az egész itthoni helyzetből, hogy minden szar a rendszerváltás óta, sokkal jobb volt Kádár idejében, mert akkor volt munka. Legyen meg az ő akaratuk, hagyjuk ezt a rendszerváltósdit, hívjuk vissza a ruszkikat. Putyin már kitöltötte az idejét Moszkvában, itt azonban lenne teendője bőven. Ott van az a sok elhagyott laktanya, be kell hívni egy kisebb orosz haderőt, államosítani, meg mindent, amit ilyenkor kell. Ráadásul ha már gebasz van, legalább azokkal legyünk jóban, akiknél a gázcsap van.
Negatívum:
a jobboldal soem fogadna el egy ex-KGB-s nindzsát Magyarország miniszterelnökének.

2 komment · 1 trackback

Címkék: gyurcsány izrael gyurcsány ferenc magyarság fekete pákó uri geller kormányváltás michelle wild zámbó árpy csihar attila kolin márk kocsárdi gergely

A bejegyzés trackback címe:

https://shitbreaker.blog.hu/api/trackback/id/tr901019151

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tudtad? 2009.03.25. 09:43:25

Mi a baj a jelöltekkel? Van itt ez a három férfi. Surányi, Glatz és Vértes. Mindhárman nagyszerű emberek. A saját szakterületükön elismert tekintélynek számítanak. Ez azonban közel sem azt jelenti , hogy miniszterelnököt lehet/kell belőlük csinálni.…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Klaymen (törölt) 2009.03.26. 19:05:03

BOJKOTT !!!

Az EP választások bojkottja!

neverhood.blog.hu

JonC 2009.03.27. 13:04:37

Dévényi Tibi bácsi for prezident! Csak úgy röpködnének a pöttyös labdák a Parlamentben :)
süti beállítások módosítása