Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

2008 (7) 2009 (6) albán (2) apeh (4) bajnai gordon (18) barack obama (3) barátok közt (3) benkő dániel (2) bkv (12) boros bochkor (2) brfk (3) budaházy györgy (3) budai bernadett (2) budapest (9) comedy central (3) csendrendelet (3) csikós nindzsák (2) csoda (5) demszky gábor (2) digitális átállás (2) diplomácia (3) egészségügy (2) ensz (2) ep 2009 (2) ep kampány (6) európai unió (7) fásy ádám (2) fidesz (10) foci (9) fonogram díjátadó (2) forma 1 (2) forradalom (3) gaskó istván (4) gáz (2) gazdaság (11) geronazzo mária (2) guantanamo (3) gyenesei istván (2) gyurcsány (6) gyurcsány ferenc (11) h1n1 (4) halál (2) hellókarácsony (4) humor (2) hunvald györgy (4) igaz hír (22) interjú (4) izrael (2) jan slota (4) járvány (3) jay z (2) jobbik (3) jogdíj (2) katasztrófa (2) kereskedelmi rádió (4) kertész imre (2) kim dzsong il (2) kiszel tünde (2) kormány (3) közélet (3) kultúra (4) kuruc (2) kuttúra!!! (22) labdarúgás (6) lehet más a politika (2) lendvai ildikó (3) lista (10) lmp (2) magyarország (3) magyarság (168) magyar gárda (7) magyar televízió (2) mahasz (2) majtényi lászló (2) március 15 (3) máv (6) mazsihisz (2) mdf (2) média (3) megemlékezés (2) melegség (3) meleg büszkeség (3) metál (2) metallica (2) michael phelps (2) michelle wild (2) mongol (2) morvai krisztina (3) mp3 (2) mszp (13) nagyon olcsó poén (4) nemmagyarság (50) numizmatika (2) obama (7) oktatás (4) orbán (2) orbán viktor (9) ortt (3) otp (2) pápa (2) pécs (2) peking (2) pista bá (3) plakát (4) politika (6) pornó (2) rap (2) rasszizmus (2) rendőrség (5) robert fico (2) rtl klub (3) shitbreaker (3) siker (2) sólyom lászló (6) sport (17) szájbavágó (2) szdsz (9) szijjártó péter (2) szili katalin (2) szlovákia (6) szlovák nyelvtörvény (2) sztrájk (5) tankcsapda (2) technológia (2) terézváros (3) thierry henry (2) tilalom (2) tiltakozás (2) titok (2) tömegközlekedés (2) toroczkai lászló (2) történelem (3) tudomány (7) tüntetés (5) turizmus (2) újpest (2) választás (2) válság (22) vdszsz (3) xvi. benedek (2) xvi benedek (2) zavargás (3) zene (7) zenekarok (4) Még több cinke az arcodnak

A 10 legjobb utcai fegyver március 15-ére

the shitbreakers @ 2009.03.14. 17:40

A magyar egy hagyományosan harcos nemzet. Mindig felállt az igazáért, és hangosan kiáltott. Ma persze ez már nem elég, és sajnos az utóbbi évek divatos utcai fegyverei is elavultak az egyre terminátorosodó rohamrendőrökkel szemben. Nincs mese, be kell újítani. Íme blogunk javaslata március 15-ére, vagy október 23-ra, augusztus 20-ra, vagy pünkösdre, ésatöbbi...

 

1. A Petőfi szobor darabjai

A szovjet emlékmű lebontását évente többször is megkísérlik. Nincs ugyanis kielégítőbb érzés egy mai a fiatalnak, mint az, hogy az elnyomó szovjet uralom feldarabolt emlékével szórja meg a rebiszes brigádot. '56-ban nem lehetett ott, de most, 2009-ben igen.  Sajnos a feldarabolása már önmagában egy mission: impossible, pedig súlyos parittyakövekhez juthatna így a forradalom, a csúcsán elhelyezett dobócsillag pedig különösen veszélyes fegyver. Mi mégis azt mondjuk, ami nem megy, ne erőltessük. Ellenben ott van a Petőfi-szobor! Talán a forradalom atyja, a költőóriás is pont ezt akarná, hogy az ő szobra, mint a szabadság utáni vágy halhatatlan mementója legyen maga a fegyver a zsarnokok ellen. Nem csak gyönyörű szimbólum, hanem hatékony fegyver is, persze ha ügyesen vágják darabokra.

 

2. A Gede Testvérek könyvei

A keménykötésű klasszikusokkal való dobálódzás igazi spirituális harc is, nem csak puszta fájdalomokozás. Az igazi tudás fegyverré válik, a toll nemesebb fegyvert teremt. Főleg ha 3 kilós és egyébként senkinek sem kell. Célt tévesztve pedig remek propaganda anyagnak minősülhet, hátha egy ideológiailag képzetlen rebiszes beleolvas, majd percek múlva sajátjai ellen fordul. Mint egy vírus, a tökéletes fegyver.

 

 

 

 

 

3. Erős Pistával töltött szürkemarha-vékonybél

Ez kifejezetten a csikós nindzsák számára lehet egy igazi hungarikum. A műanyag rebiszmaszkon szétplaccsanó meglepetés garantáltan befröccsen néhány maszk alá, és pár pillanat alatt felbomlasztja a sorfalat. Stílus, hagyomány, eredmény. Made in Hungary. Kiegészítésnek ajánljuk a rackaszarvat, mint egyetlen fegyvert, amivel a rendőrpajzsokat át lehet döfni.

 

 

 

 

4. Budapest térkép...

Nem az a klasszikus értelemben vett fegyver, hiszen ez csak egy térkép. De minden olyan építkezés be van rajta jelölve, ahol garantáltan találhat az egyszeri forradalmár némi ott felejtett építési hulladékot. Féltéglát, 50 kiló cementet, betonkeverőt. Kölön jelzi a macskaköves területeket és a díszburkolatos épületeket! Tehát felbecsülhetetlen a haszna! (Ezért nem is mutatjuk be, lehet hogy rendőrök is olvasnak minket, és elrontják a mókát.)

 

5. Eltérített villamos

Buszt eltéríteni bárki tud, és legyünk őszinték, a BKV ősöreg csotrogányai bármikor szétszakadhatnak, az meg ciki. Mennyivel keményebb egy sárga tujával belehajtani a rendőrsorfalba, vagy átzúzni az Astoriáig a Blahától... Ráadásul menetrendszerinti járatok üzemeltetésével a rendőrök elől menekülni is könnyebb, egyes Combinókon pedig van légkondi, ami talán megszűrheti a könnygázt is.

 

 

 

 

 

6. Magor termékcsalád

Aki evett már Magor kenyeret, az biztosan tudja: dobócsillagként használva a leggazdaságosabb. Szórjuk meg Magor súrolóporral, vizezzük be a Magor törlőkendőt, és indulhat is a zavargás. Ideális esetben az éhező rendőrök esznek a Magor ropiból, ezesetben száz százalékosan nyert ügyünk van, mert rosszul lesznek tőle.

 

 

 

 

 

7. Kárpátia 2in1

Amerikai testvéreink már megmutatták, mi mindenre jó még a rockzene. Csak megfelelő hangerő kérdése, és vallatásra, kínzásra is alkalmas lehet. A Kárpátia zenéje hosszú idő óta lelkesíti a magyar forradalmárokat. Egy-egy országos tömegverekedés előtt rendre ezzel hozzák magukat hangulatba a magyar legények. De ha már úgyis kéznél van a CD, miért ne fordítanák őket a rendőrök ellen. Csak néhány erősebb hangfalra lesz szükség, és Petrás János énekes/basszusgitáros kultikus, Nagy-Magyarországot mintázó basszusgitárjának futamai garantáltan felrepesztik az aszfaltot az izraeli vízágyúk előtt.

 

 

8. Törpe radikálisok

Az utcai harcos az önfeláldozásáról is ismert. Főleg ha kisnövésű. Ha elfogyott az utolsó macskakő, telefonfülke vagy molotov koktél, akkor jön el az ideje a törpe radikálisnak. A rendőrök rendíthetetlen sorfala közé hajítva nemcsak, hogy verbálisan tud közelebbről hatni áruló honfitársaira, hanem alacsony termete, de annál nagyobb harci szelleme miatt hamar szétzilálhatja az élő kordont.

 

 

 

 

9. Felfújható turulmadár

Több háborúban alkalmazták már a felfújható tankhadosztályokat a felderítő repülőgépek megtévesztésére. Az ötlet nem új, de garantáltan beválik. Képzeljük el, hogy egy kissé ködös, gyéren megvilágított pesti mellékutcán állunk a kollégákkal a sorfalban, amikor megjelenik egy csapat lángolószemű ifjú, felettük pedig egy 10 méter széles turul lebeg, vezetve útjukat. Hát legalább egy Draskovics legyen a talpán, aki ettől nem fosik be ott helyben. Az első Batman-film mintájára harci gázzal is megtölthetjük. Csak nehogy felettünk kezdjen el ereszteni!

 

 

10. Rebiszes cimbik

Mi lenne hatásosabb ilyen forradalmi időkben, mint egy beépített ember az ellenség soraiban. Egy szomszéd, egy sporttárs, egy ivócimbora, vagy egy gyerekkori jóbarát az egyenruhás verőlegények között, akit hiába öltöztet véres páncélba a hatalom, a szíve mélyén igaz magyar, hazafi és barát marad. A forradalmárokkal összekacsintó rebiszes a megfelelő jelre megnyitja a rendőrsorfalat, rendre mellé lövi a gumilövedéket, és gumibotcsapásaival több sérülést okoz a rendvédelmiek között, mint a tüntetők oldalán. Igazi Jolly Joker!!!

31 komment

Címkék: lista zavargás tüntetés magyarság március 15 hőbörgés streetfighting man

A bejegyzés trackback címe:

https://shitbreaker.blog.hu/api/trackback/id/tr821000290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrzlka 2009.03.14. 18:38:44

annnyira hülyék vagytoook!!! LOL. kedvencem az erős pistával töltött szürkemarha-vékonybél.

Bjossy 2009.03.14. 19:18:25

Ha nem győzöd érvekkel, tedd nevetségessé...

gosford 2009.03.14. 19:29:46

erőspista és turulmadár, legyőzhetetlen kombó.

lolperec 2009.03.14. 20:50:54

jah, az erős pista rulez..
aki azon él, annak a könnygáz csak egy tavaszi szellő..

nlts 2009.03.14. 21:02:29

Biztos az én humorérzékemmel van a baj, de ezen a blogon még sosem olvastam vicces dolgokat. Ez egyszerűen erőltetett szar, amit nem értem miért dobnak ki az index főoldalára mindig. Magamat meg még jobban nem értem, hogy miért adok mindig újabb esélyt a blognak, hogy hátha most jó lesz...

Foltos Gatya 2009.03.14. 21:03:48

És a százas szögekkel kivert,ősmagyar gyulai kolbász?
Átüti még a legvastagabb, molotov cocktail álló pajzsot is.

szbszig 2009.03.14. 21:12:39

Az az igazság, hogy ilyen listákat kb. két éve volt divat készíteni, nem most...

Amúgy meg a törpe radikálishoz azt kellett volna írni, hogy azért ideális, mert a szemmagasságban kilőtt gumilövedékek őt biztosan elkerülik.

bölönc úr 2009.03.14. 21:19:46

szerintem meg zseniális a cikk, vicces, ironikus, okos, ilyen kell még több a magyar elektronikus sajtóba

ctrl 2009.03.14. 22:37:38

AKinek nem vicces, miért jár ide?
Nem fenekelte el az anya este és itt machózik?

Káposztakukac 2009.03.14. 22:49:48

@szbszig: jobb felső sarokban van egy piros x. tessék használni, ha nem tetszik.

viks 2009.03.14. 23:03:39

Csak lazán - :D Az emberek a várost már kiürítették mint egy földrengés előtt, legalább valaki mókásan éli meg a dolgokat, ahogy kéne is.

Túl rövid ahhoz az élet, hogy utáljuk a zöld kis embereket.

Clive 2009.03.14. 23:37:08

Nekem nagyon tetszett a bejegyzés abszurd humora!

pink75 2009.03.15. 00:15:09

ez tényleg gyenge
mellesleg a magor lekvár jó, meg ettem már állat jó magor kenyeret is

TREX · http://polarmacko.blog.hu 2009.03.15. 00:30:09

Honnan a cudar kecskefingból jósoltátok ki, hogy lesz bármilyen balhé, ünneplésen túl, hm?

mect 2009.03.15. 00:55:16

Ez, mind nagyon poenosan hangzik, csak az a legnagyobb baj, hogy a jelenlegi kormany diktatorikus modszerekkel korlatozza a szolasszabadsagot. Miert ne kiabalhatnek be a tenylegesen hazaarulo kormanynak? Ezert bortonnel fenyegetnek? Szerintetek ez normalis? Lehet viccelodni az egeszen, de sajnos a dolog nagyon komolyra fordult. Eddig nepunk kormanya, az 'olcso' devizahitelek megturesevel boldogitotta a nepet. Szarbol uj Bomost, Mercit, lakoparki lakast... hat most fizetjuk az arat.... es meg a velemenyedet sem nyilvanithatod ki. Mikor Erdelybe nem engedik be a magyar koztarsasagi elnokot, mikor a MAV Nagyvaradot, Budapesten, Oradeanak mondja be... milyen kormanyunk van nekunk, hogy turhetjuk el azt, hogy ennyire alazzanak minket, a romanok, szerbek, szlovakok? A magyar diplomacia eddig mindig meghunyaszkodott. MIERT?????
ELEG VOLT!

Rántott máj (törölt) 2009.03.15. 03:01:43

@mect: Eppen Karpatiat hallgatok. Nekem gyononyoru zene, de felvet egy kerdest bennem: hogy nem jovunk ra arra vegre, hogy a roman-szlovak-szerbe-ukran semmivel nem rosszabb ember, mint mi? Panaszkodunk a magyar nep evezredes szenvedeseire, de az igazsag az, hogy ok ugyanilyen reg itt vannak, legalabb ennyit szenvedtek, raadasul ennek nem kis reszet pont tolunk szenvedtek el. Most rossz Erdelyben magyarnak lenni, de nem rosszabb, mint romannak volt lenni, mikor meg hozzank tartozott. Miert nem tudjuk elismerni vegre, hogy ez igenis egy egyseges terulet, hasonlo problemakkal, es csak egyutt tudunk elorebb mozdulni? Erre mar csak azert is nagy szukseg lenne, mert amig evszazadokig mi voltunk a vezeto orszag a korzetben es a szomszedaink azt lattak, hogy csak velunk egyutt lehet elore mozdulni, draga partunk es kormanyunk elerte azt, hogy a szomszedaink mar megsertodnek azon, ha egy kalap ala veszik oket velunk. Nem lenne ideje vegre megbekelni kisse?
Es akkor meg nem is emlitettem a nacionalizmus alapveto ellentmondasat: gyuloljuk pl. a roman nacionalistat, mert buszke arra, hogy romannak szuletett, hiszen egyedul a magyar nacionalistanak van joga ra, hogy buszke legyen, amiert o magyarnak szuletett - tehat ugyanazert gyuloli, mert ugy mer erezni, ahogy o.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.03.15. 07:20:25

nem tom miről szól a poszt, a kommenteket se olvastam el, hát bocs, ha már valaki írta: gyurcsány SZARJÁL EGY RAKLAP MIRELITE SÜNIKÉT...

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.03.15. 07:24:30

@TREX: onnan baszki, hogy az elmúlt pár évben, minden ünnepet szétkúrt a csőcselék...

cambridge.on 2009.03.15. 07:38:14

nlts,pink75
Volt egy hírolvsó a tv-ben aki sohasem mosolyodott volna el még véletlenül sem .Apám savanyú Jóskának nevezte.
Úgy érzem ez a blog nem a savanyú Jóskák találkozó helye ,csak sajnálni lehet a szomorú, semmi humort nem értő,embereket.
Miért van az ,hogy nemzeti ünnepeinken gyűlölik legjobban egyesek a kormányt? Sima,egyszerű hétköznapokon miért nem lehet tüntetni?Nemzeti ökörséget csinálni a nemzeti örökségből nem hoz sok támogatót és nem tesz hazafivá.
Ünnepnapi lázadó=forradalmár?nevetséges, ill.nagyon szomorú.
Én jót szórakoztam a jegyzet olvasása közben, legjobb a turul.A Petőfi szobrot nem ajánlottam volna szerző helyében ,mert egyesek készpénznek veszik és eltüntetik ( ha bronzból van).

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.03.15. 07:49:08

Az óriásturul repülés közben tojásokat tojhat a rendőrsorfalra... (bár ezért már böri jár...)

Dzsuvásvili 2009.03.15. 07:52:41

Aki egy ilyen humoros blogon képes a magyarság, a kormány vagy Gyurcsány miatt tépni a száját, annak siralmas lehet a nemi élete.

budipa piroska 2009.03.15. 08:32:46

azé' a humorostól távol áll, valljuk be őszintén

Gatinho 2009.03.15. 09:22:53

Hát én se röhögtem szét magam, elég izzadtságszagú...

velö 2009.03.15. 09:38:56

@xanax: du hirnamputierter dummer hurensohn. dir fällt auch nichts besseres ein, du wichser. schiess doch eine schrotladung durch deine eiern dann ist ein kreten weniger auf dieser welt. arschloch.

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.03.15. 09:40:14

@mect: mennyire igazad van, de mindig így volt, aki nem velük van az ellenük, kinek van még kedve itt a szabadságot ünnepelni, bár a süllyedő Titanicon is szólt a zene az utólsó pillanatig, még volt aki táncolt is hozzá.
süti beállítások módosítása