Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

2008 (7) 2009 (6) albán (2) apeh (4) bajnai gordon (18) barack obama (3) barátok közt (3) benkő dániel (2) bkv (12) boros bochkor (2) brfk (3) budaházy györgy (3) budai bernadett (2) budapest (9) comedy central (3) csendrendelet (3) csikós nindzsák (2) csoda (5) demszky gábor (2) digitális átállás (2) diplomácia (3) egészségügy (2) ensz (2) ep 2009 (2) ep kampány (6) európai unió (7) fásy ádám (2) fidesz (10) foci (9) fonogram díjátadó (2) forma 1 (2) forradalom (3) gaskó istván (4) gáz (2) gazdaság (11) geronazzo mária (2) guantanamo (3) gyenesei istván (2) gyurcsány (6) gyurcsány ferenc (11) h1n1 (4) halál (2) hellókarácsony (4) humor (2) hunvald györgy (4) igaz hír (22) interjú (4) izrael (2) jan slota (4) járvány (3) jay z (2) jobbik (3) jogdíj (2) katasztrófa (2) kereskedelmi rádió (4) kertész imre (2) kim dzsong il (2) kiszel tünde (2) kormány (3) közélet (3) kultúra (4) kuruc (2) kuttúra!!! (22) labdarúgás (6) lehet más a politika (2) lendvai ildikó (3) lista (10) lmp (2) magyarország (3) magyarság (168) magyar gárda (7) magyar televízió (2) mahasz (2) majtényi lászló (2) március 15 (3) máv (6) mazsihisz (2) mdf (2) média (3) megemlékezés (2) melegség (3) meleg büszkeség (3) metál (2) metallica (2) michael phelps (2) michelle wild (2) mongol (2) morvai krisztina (3) mp3 (2) mszp (13) nagyon olcsó poén (4) nemmagyarság (50) numizmatika (2) obama (7) oktatás (4) orbán (2) orbán viktor (9) ortt (3) otp (2) pápa (2) pécs (2) peking (2) pista bá (3) plakát (4) politika (6) pornó (2) rap (2) rasszizmus (2) rendőrség (5) robert fico (2) rtl klub (3) shitbreaker (3) siker (2) sólyom lászló (6) sport (17) szájbavágó (2) szdsz (9) szijjártó péter (2) szili katalin (2) szlovákia (6) szlovák nyelvtörvény (2) sztrájk (5) tankcsapda (2) technológia (2) terézváros (3) thierry henry (2) tilalom (2) tiltakozás (2) titok (2) tömegközlekedés (2) toroczkai lászló (2) történelem (3) tudomány (7) tüntetés (5) turizmus (2) újpest (2) választás (2) válság (22) vdszsz (3) xvi. benedek (2) xvi benedek (2) zavargás (3) zene (7) zenekarok (4) Még több cinke az arcodnak

A gazdasági válság a maffiát sem kíméli

anus pannonius @ 2009.02.28. 14:18

A magyar gazdaság kilátástalan helyzetével több fórumon foglalkoztak már, azzal azonban, hogy a maffiát hogyan érinti a recesszió, sehol sem. Gazdasági- és bűnüldözési szakértőink két hónapnyi, átfogó kutatásának eredményét tesszük most közzé.

Egy nemrégiben eltitkolt felmérés szerint a magyarországi ukrán-, cigány- és kínai maffia van a legrosszabb helyzetben, ugyanis a svájci frank alapú behajtások 34, az euró alapúak 39%-kal drágultak. Információink szerint az érdekkör nem tudja tartani a lépést a forint gyengülése miatt bekövetkezett árnövekedéssel, így a maffiáknak is improvizálniuk kell, hogy fennmaradhassanak.

 „Az ukrán maffia odáig jutott, hogy kénytelen indiai programozókat alkalmazni ukrán verőlegények helyett.” - nyilatkozta lapunknak egy nevét eltitkolni kívánó belső informátor. Mint elmondta, a vékony indiaiakat sokszor megverik azok, akikkel le kéne számolniuk, így kénytelenek fenyegető levelet írni, és abban követelni a tartozásokat. „A múltkor tudomásunkra jutott, hogy az egyik levelet felbontotta a posta, és egyszerűen kiröhögtek minket.” - panaszkodik az állapotokra informátorunk, aki a kialakult helyzet miatt ott is hagyta addig jól fizető pozícióját.  

Tovább vizsgálódva kiderült, hogy a helyzet a drogpiacon sem rózsás. A kínai maffiától csak egy szűk közelményt kaptunk válaszként, amiben azt írták: a jövőben kénytelenek lesznek a jóval rosszabb albán füvet behozni, és kisgyerekekkel teríteni, mert a rendes dílerek megfizethetetlenné váltak. „Ez a helyzet tökjó nekünk, egy kis zsé már figyelhetne befelé a farszebembe” - reagált erre Pistike, négyéves kisfiú, akit a Blaha környékén kaptunk el osztás közben.  

K. Nándort, a rákóczi téri Pipi bár üzemeltetőjét is rosszul érintik a változások: a futtatott magyar és ukrán lányok helyére kénytelenek voltak szakállas üzbég prostituáltakat, és thaiföldi parókás kisfiúkat beszerezni. „Folyamatosan csökken az ügyfélkörünk, és valljuk be, egy thai kisfiú azért tényleg nem ugyanaz, mint egy 16 éves, kiélt fejű kislány.” - mondta a bár vezetője, mellékállásban vállalkozó. Az üzbég prostituáltak jelenléte egyébként a hazánkban eddig csökkentett üzemmódban működő, információink szerint körülbelül négyfős üzbég maffia felemelkedését hozhatja magával. 

Kutatásunk azt is kimutatta: a maffia-kiegészítők terén is nagy a pangás. Hivatalos statisztikák szerint a három éve elfogadható szinten stagnáló bézbólütő-piac összeomlott, és hamarosan magával rántja a boxer- és a kézigránát-piacot is. Ennek a helyzetnek is vannak viszont győztesei: az újonnan induló biztonsági cégek információink szerint pingpongütőkkel fegyverzik fel alkalmazottaikat, mondván, az sokkal olcsóbb, mint egy golf- vagy egy bézbólütő. Recesszál a játékgép-üzletág is, a hagyományosan orosz érdekeltségű erőszakos játékgéptelepítések során például a jövőben kézzel tekerős nyerőautomatákat helyeznek majd el a kiválasztott bárokban, az eddig megszokott félkarú rablók helyett.

De mennyivel is csökkent a maffia ereje a válság miatt? A teljes igazságot valószínűleg lehetetlen kideríteni: bár a magyar rendőrség örül a fejleményeknek, náluk is leépítés van, ezért ötletük sincs, mennyivel esett a szervezett bűnözés mértéke. „Ki kellett rúgni a statisztikusokat, mindig csak halálesetekről meg gyilkosságokról írtak. Mindenki szomorú lett a munkájuktól, nem növelték a hatékonyságot, és mindig megitták a kávét. Csak most nem tudunk semmi ilyen százalékos dolgot” - nyilatkozta az Országos Rendőrfőkapitányság szóvivője. 

22 komment

Címkék: maffia rendőrség válság magyarság

A bejegyzés trackback címe:

https://shitbreaker.blog.hu/api/trackback/id/tr13968601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Secnir 2009.02.28. 19:05:48

háez naonszar.
és e zindex címlapra?
broáf....

leon, a proli 2009.02.28. 20:11:03

szia, én a mikroszkóp színpad egyik producere vagyok, mi nyomban megvennénk ezt az írást, bont beleillik a profilunkba, és a ránk jellemző színvonalat hozza. Józsi bácsinak is tetszett, főleg, mivel ő is bűnöző (csak még nem jogerősen)

üdv

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.02.28. 22:19:16

"...és mindig megitták a kávét..."

LOL

habár marhatna jobban is a sav...

c'mon ap, jól adod az ívet...

gonoszpok · http://gonoszpok.blog.hu 2009.02.28. 23:01:21

Azért a thaiföldi parókás kisfiú még viccnek is rossz - ne haragudj, szeretem a tréfát, de konkrétan pedofílián semmilyen környezetben nem tudok nevetni...

Kopiás Attila Steve 2009.03.01. 02:42:55

Most végigolvastam 8-10 blog aktuális termését. Ilyen a szabványos szerkezet:

A) Post
B) Komment: Deszarezapost, miértírszilyet, plánefőoldalra x100

Pékbe már, nem az a gond, hogy senkinek nincs humorérzéke, de miért jó telehányni a kommentboxot? Szarabb a bloggernek, szarabb az olvasóknak, de valszeg neked is hogy egész nap fröcsögsz. Ilyen az internet, rengeteg olyan post van rajta, ami valszeg nem tetszik, de hacsak nem járul hozzá az életed romlásához (és egy poénpost semmi ilyet nem tesz), akkor emberibb békénhagyni nem?

serpentin (törölt) · http://www.bridzs.hu/ 2009.03.01. 06:12:11

Steve: magyarok vagyunk ennyi, egyébként erre felé még istenes a helyzet

különvélemény 2009.03.01. 06:52:49

@KA_Steve:

1, nem szoktam blogot fikázni, de ez tényleg nagyon gyenge
2, most végigkolvastam 8-10 blogot ... és mindig van, aki fikázza a fikázókat, mert ettől azt hiszi, hogy ő az igazság bajnoka
3, ha valaki blogot ír, akkor nyilván kiváncsi a véleményekre, különben nem rakná fel a netre a postot, vagy letiltaná a kommenteket

különvélemény 2009.03.01. 07:04:51

A post egyébként tényleg saskabarés, értelmetlen, erőltetett.
Látszik, hogy nem nagyon gondolkodott rajta a blogger, semmi logika nincs benne, úgy meg csak 80-as IQ alatt lehet nevetni.

"ugyanis a svájci frank alapú behajtások 34, az euró alapúak 39%-kal drágultak" miért drágultak?

"„Az ukrán maffia odáig jutott, hogy kénytelen indiai programozókat alkalmazni ukrán verőlegények helyett.” semmi értelme, az indiai programozó 5X annyit keres

"rendes dílerek megfizethetetlenné váltak" a dílernek senki nem fizet, abból van pénze, hogy drágábban adja a cuccot, mint akitől vette

"a futtatott magyar és ukrán lányok helyére kénytelenek voltak szakállas üzbég prostituáltakat, és thaiföldi parókás kisfiúkat beszerezni" uyganaz, mint az indai programozónál, egy magyar, vagy környékbeli lány sokkal olcsóbb

"kézzel tekerős nyerőautomatákat helyeznek majd el a kiválasztott bárokban" az automaták 9x%-át hivatalosamn engedéllyel üzemeltetik, semmi köze a maffiához

klacus 2009.03.01. 08:49:16

Kedves blogiró:
Remélem meglátogat egy ukrán kolléga téged is egy "occsó" ámde forró hajsütővassal a végbeled kezelése érdekében... Majd nem viccelsz a maffiával többet :-)

nitaku 2009.03.01. 09:16:47

EZ a cikk úgy hülyeség ahogy van ,- szánalmas ,h mi ket hordott össze aki irta.

Milyen kézzel tekerős félkarú rabló ?

A félkarú utódján gombok vannak megcsak tervbe sincsen sehol ,h tekerős legyen ,- honnan tudom ? onnan ,h programozóként egy játékgépgyártónak dolgoztam.

Amúgy meg angliában jártam egyetemre "játéktervező és fejlesztő szakra ,- sehol nem láttam "tekerős " játékgépet és nem is megy abba az irányba a "trend".

Egyébként hol találsz ukrajnában "indiai programozót" sehol ,- angliában igen ,-nem hinném ,h egy is pénzbehajtónak állna.

Több "nyugati" államban laktam éveket ilyen nincs amiről ez a félkegyelmű ír.

Indiában nyomor van, a kiút a tanulás azok az emberek dolgozni akarnak a szakmájukban nem bünözni.

Mikor kell már egy magyar embernek "szakállas üzbég prostituált" mi ez a hülyeség???


Összefoglalva ez a cikk egy az egyben fantazmagória egy beteg elme szüleménye.

czejp (törölt) 2009.03.01. 10:07:42

Hát igen, a válság senkit sem kímél. Kíváncsi lennék, hogy a válság hogyan hat a hazai temetkezési üzletágra, vajon fellendülést vagy visszaesést hozott ?

nan jar? 2009.03.01. 11:35:03

Kedves szerző!Ne keseredj el a sok, jogos kritika miatt.Én se tudok ilyen szinten nevetni, de pl. Győzikét pont az originális és jól eljátszott tahósága miatt javasoltam show-műsorvezetőnek a tv2 program-tanácsában.Ennek hat éve,és még most is van jogerősen letöltendő bűntudatom az akkori munkám miatt...de akik akkor lehurrogtak,már rég utcára kerültek az RTL nézettségi győzelmei miatt, amit hazánk legnagyobb "kontrás,pedig nem kerékpára" vívott meg egy szál...?..Hm...(ezt fejezd be inkább Te)Szóval, vedd komolyan a biztatást, minden ott dől el, hogy mi az igazi célod!

ctrl 2009.03.01. 12:37:45

Aki neten hivalkodik az egyetemi végzettségével, miközben ordas nagy hülyeségeket írogat , az sikeres ember nem lehet.

Herr von Kartz 2009.03.01. 17:53:25

Összefoglalva ez a cikk egy az egyben fantazmagória egy beteg elme szüleménye.

igen, fantazmagória
ébredj fel, mamlaszkám, ez egy KACSA!!! onionnews.comról hallottál valaha a ködös albionbanm ahol biteket hegesztettél?

egyszerűen el nem tudom képzelni mekkora ordas baromságot kell leírni ahhoz hogy az emberek felfogják hogy valami poén, és nem állítólagos igazság, amit minden erővel cáfolni kell


ja, és ezacikkszar, ráadásulindexcímlaponvan, háhogyképzeli, monnyonle, ticcsákbe, megkülönbenis :DDDD

ctrl 2009.03.01. 18:35:19

Nálam a tavalyi év filmje volt a The Onion Movie c. film, de a sok agyhalottnak ezt magyarázhatnám :-)

davidson (törölt) 2009.10.31. 11:59:37

@nitaku: ez átv5tt -rte3e0ben íród6tt te gy/2-r gec5
süti beállítások módosítása