Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

2008 (7) 2009 (6) albán (2) apeh (4) bajnai gordon (18) barack obama (3) barátok közt (3) benkő dániel (2) bkv (12) boros bochkor (2) brfk (3) budaházy györgy (3) budai bernadett (2) budapest (9) comedy central (3) csendrendelet (3) csikós nindzsák (2) csoda (5) demszky gábor (2) digitális átállás (2) diplomácia (3) egészségügy (2) ensz (2) ep 2009 (2) ep kampány (6) európai unió (7) fásy ádám (2) fidesz (10) foci (9) fonogram díjátadó (2) forma 1 (2) forradalom (3) gaskó istván (4) gáz (2) gazdaság (11) geronazzo mária (2) guantanamo (3) gyenesei istván (2) gyurcsány (6) gyurcsány ferenc (11) h1n1 (4) halál (2) hellókarácsony (4) humor (2) hunvald györgy (4) igaz hír (22) interjú (4) izrael (2) jan slota (4) járvány (3) jay z (2) jobbik (3) jogdíj (2) katasztrófa (2) kereskedelmi rádió (4) kertész imre (2) kim dzsong il (2) kiszel tünde (2) kormány (3) közélet (3) kultúra (4) kuruc (2) kuttúra!!! (22) labdarúgás (6) lehet más a politika (2) lendvai ildikó (3) lista (10) lmp (2) magyarország (3) magyarság (168) magyar gárda (7) magyar televízió (2) mahasz (2) majtényi lászló (2) március 15 (3) máv (6) mazsihisz (2) mdf (2) média (3) megemlékezés (2) melegség (3) meleg büszkeség (3) metál (2) metallica (2) michael phelps (2) michelle wild (2) mongol (2) morvai krisztina (3) mp3 (2) mszp (13) nagyon olcsó poén (4) nemmagyarság (50) numizmatika (2) obama (7) oktatás (4) orbán (2) orbán viktor (9) ortt (3) otp (2) pápa (2) pécs (2) peking (2) pista bá (3) plakát (4) politika (6) pornó (2) rap (2) rasszizmus (2) rendőrség (5) robert fico (2) rtl klub (3) shitbreaker (3) siker (2) sólyom lászló (6) sport (17) szájbavágó (2) szdsz (9) szijjártó péter (2) szili katalin (2) szlovákia (6) szlovák nyelvtörvény (2) sztrájk (5) tankcsapda (2) technológia (2) terézváros (3) thierry henry (2) tilalom (2) tiltakozás (2) titok (2) tömegközlekedés (2) toroczkai lászló (2) történelem (3) tudomány (7) tüntetés (5) turizmus (2) újpest (2) választás (2) válság (22) vdszsz (3) xvi. benedek (2) xvi benedek (2) zavargás (3) zene (7) zenekarok (4) Még több cinke az arcodnak

Cool-lista 2008 - Első rész

the shitbreakers @ 2008.12.08. 18:04

Minden év végén szokás különböző szempontú listák alapján értékelni az elmúlt esztendőt. Mi sem teszünk másként. Bár az ötletünk, hogy a kúlság alapján osztályozzunk, nem új. De úgy érezzük, hogy az a bizonyos ominózus ötvenes lista nem ad pontos képet arról, hogy mi is a kúlság. A kúlság darabjai el vannak szórva a világon, mindenkiben van, de észrevehetően csak néhányunkban. A kúlság egyetemes, határokat nem ismerő, darabjainak összessége tartja az Univerzum kúlegyensúlyát. Ha valamelyik darab hiányozna, elszakadna a tér-idő szövet, mint a szűzhártya szilveszterkor.
Íme hát a mi listánk az idei évről! Olvass tovább, dőlj hátra, és kérj telefonos segítséget!

 

Joker magyarhangja Stohl "András" Buci

Azt mindig is tudtuk, hogy részegen vadászni, aztán még készebben vezetni, és karambolozni, majd azért büntetést nem kapni, az mocskosul kúúúúl. De hogy aztán ez a feketebárány szinkronizálja a filmtörténtet legnagyobb anarchistáját, ráadásul úgy, hogy a figura minden erejét elveszítse ezzel a ripacskodó herélt hanggal. Igen, a szinkronproducer itt a Kúl. Nagy k-val.

 

 

A Kultiplex lebontása

A helyi önkormányzat azért bontja le a Kultit, mert... mert miért is? Hát nem mindegy? A Kulti lebontása eszméletlen nagy kúlság, így legalább eggyel kevesebb helyre mehet az a sok nagyon nem kúl fiatal. Hát ki ne tapsolna ekkora méretű kúlság láttán? 

 

 

 

Kiszel Tünde biztosítást köt a szemére

Naptárat csinálni önmagában is kúl, bármilyen összefüggésbe kerülni Anettkával szintén, videóklipet gyártani übermegakúl, és biztosítást kötni ilyen szemekre... szemtelenül kúl. Ennyi.

 

 

 

 

 

McCain elveszti a választást

Republikánus fehér férfiként elveszíteni az egyik legfontosabb amerikai választást az ország első fekete elnökével szemben? Hatttalmasssan kúl. Johnnyfiú még arra is vette az energiát a kúltárolóból, hogy csak szépen lassan építse le a támogatottságát, és még az olyan apró részletekre is figyelt, mint Sarah Palin jelölése az alelnöki posztra. Taníthatna a kúlsági egyetemen

 

  

 

Farkas Péter kábítószerrel élt vissza

Az mennyire trendsetter, hogy valaki olimpikon cselgáncsos vitorlázó birkózó, majd rossz társaságba keveredik, rendőrök ismerik meg a nevét. Erre rá frankón kitalálja, hogy ő drogbáró lesz, a börtőnből gyakorlatilag kisétál, és most valahol Délkelet-Ázsiában fekszik a homokos parton. Menőn bűnözni tényleg kúl.

 

 

Szlovák rendőrattakk Dunaszerdahelyen

Megverni szurkolókat, akik hónapok óta olyan zászlókkal járnak szurkolni, amin az országod az ő országuk része, ráadásul pont akkor, amikor semmit nem csinálnak? Ordas nagy kúlság lenne, de még erre is rá tudnak tenni egy lapáttal: letagadnak, fasisztáznak, és semmilyen bizonyítékot nem szolgáltatnak. A magyar szlovákzászló-égetők csak ugatják a kúlságot, sohasem lesz olyan példaképük, mint Jan Slota, a kúlhenger.  

 

 

 Gyurcsány Ferenc

2006 óta stabil kúlpont az országban, de idei teljesítménye még annál az überkúl beszédnél is kúlabb volt. Két k-val és három l-lel kéne írni a kkúlll-t, hogy őt le tudjuk írni. A belpolitikai helyzet kezelése, a szlovákokkal való átütő tárgyalási stratégia, valamint a gazdaság stabilan tartása - ha valamik, hát ezek a dolgok könnyfakasztóan kúlak. Sőt, kúlok.

 

 

 

Almássy Kornél

Zsarolási ügy, egymás kicsinálása, ráadásul mindez egy haldokló, perifériára szorult/szorított küszöbpárton belül? Bár év közben az SZDSZ is nagyon támadta a pozícióikat, az MDF-esek megmutatták, van hová kúlabbodni a magyar politikában. Lehallgatás, lefizetés, sötét ügyletek, és a végén az ambíciók feladása: I'll be fucked if that's not kúl.

 

 

 Geronazzo Mária pornót forgat tíz pasival

Ekkora szájjal létezni már önmagában kúl, hát még ilyen löttyedt testtel egyszerre 10 férfit leápolni! Az se semmi kúl, aki nemi szerveit belehelyezi egy ilyen kacsacsőrbe, de aki fel is veszi videóra... hát, szóhoz sem jutunk a kúláradástól.

 

 

 

"Botrányok" az olimpia körül

Hát préseljenek át Sóbert Norbi olajtól csillógó ánuszgyűrűjén, ha az nem ATOMKÚL, hogy a kínaik gyakorlatilag emberbőrbe tekert sportoló gépeket gyártottak az olimpiára, és taroltak. A tüntetők, meg újságírók folyamatos vegzálása se kutya. Meg persze ott vannak a disznóméretűvé szteroidozott csirkék, amiből a sportolók is ettek. És még dádázás sem járt ezekért. Alap.

 

 

 

A mongol című film főszereplője

Nem tudom mi járt a Mongol című történelmi tabló készítőinek a fejében, amikor a mongolok legnagyobb (egyetlen) nemzeti hősét, Dzsingisz kánt egy japánnal, Asano Tadanobuval játszattak el. Nem épp havernemzetek. Mintha Kossuth Lajost Clemanceau unokája játszaná egy szlovák filmben. Há-há-há. Kúl és kész. A film állítólag jó.

 

 

 

Hol a fa főnök?

Nem hittem, hogy van olyan műszakvezető, aki telefonos mobillal felvételre beállítva parancsolja ki egy autóból merevrészeg melósát fát pakolni egy töküres mezőn. Egy rendezési Kúl Oscar a Főnöknek, és egy a melósnak, aki fizikaileg lehetetlen mozdulatokra képes. A magyar valóság metafórája. Gyönyörű.

 

 

 

Budaházy György

A maszkos fiatalember akár kúlkönyvet is írhatna, ha tudna írni: először támadta a magyar forradalmárokat elítélő vérbírákat, aztán, amikor őt magát mentette fel egy bíróság, és szabad emberként sétált el, megköszönte a bírók kiegyensúlyozott munkásságát. MEKKORA KURVA NAGY KÚL MÁR!

 

 

 

 

Indiana Jones és a telefosott Kristánykoponya

Hihetetlen ez a Spielberg. Egy zseninek induló rendező, akinek valaha Truffaut könyörgött, hogy szerepeljen egy filmjében, ma tudatosan, pusztán pénzéhségből ontja a filmászonra a fost, nem kímélve az általa teremtett szent filmeket. Ezzel az negyedik Indiana filmmel pedig elkészült a kúlkorona, amit most a rendező úr fejére helyezünk.

 

 

 

Érzőszív Alapítvány

A Magyar Értelmező Késziszótár szerint az ultimate lazaság az, amikor valaki egy nyitott gerinccel született kisfiú műtétjére szánt pénz 80%-át elszámoltatja működési költségként. És meg is magyaráza. Akinek ekkora arca van, az csakis a környék legkúlabb csávója lehet. Az óvodában biztos ő volt aki elsőként szart a homokozóba.

 

 

36 komment

Címkék: lista gyurcsány mongol budaházy magyarság kiszel tünde peking 2008 kultiplex indiana jones jan slota farkas péter almássy kornél grúz mccain hol a fa főnök geronazzo mária érzőszív alapítvány nemmagyarság kuttúra!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://shitbreaker.blog.hu/api/trackback/id/tr65809928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pityutanarur · http://pityutanarur.blog.hu 2008.12.08. 18:57:41

tényleg nem zavar, meg nem is érdekel, de a mongolok meg a japánok jóban vannak, mert rokonok. ez ilyen föld benépesedése-történet. ha kínai játszotta volna a kánt, az lett volna a kúl. az olyan kúl lett volna, mint ha steiner kristóf járna tomcattel.

wendriner úr 2008.12.08. 18:58:24

nem tudni, hogy Farkas Péter milyen ügybe keveredett; miért, no meg miben szerzett olimpiai aranyat, de verni magunkat, ÜBERKÚÚÚÚL!

fregoli 2008.12.08. 18:59:57

Nem Farkas Péter kocsijában volt a Nyugatinál a bomba, semmi köze az egészhez...

A Kultiért meg szerintem nem kár.

acetofive 2008.12.08. 19:01:02

marhara nem cool farkasrol azt terjeszteni, hogy az autojaban bombat talaltak. mert nem igaz.

szvbrk 2008.12.08. 19:01:29

a nyilvanvaloan ironikus gesztuskent letrejovo eredeti kullista sikerenek meglovagolasara igen szegenyes kiserlet egy ennyire fantaziatlan, azelmult parhonap belpolitikai es bulvarhireire reflektalo szarral eloallni. ha tenyleg csak ennyit tudsz a vilagrol, akkor olvass picit tobbet, de ezta listaosszeallitast szerintem surgosen felejtsd el

szvbrk 2008.12.08. 19:02:34

atolvasta megegyszer, csak megjobban felbaszott a dolog. en elhiszem hogy 4-5 eve te is matulat olvastal,es onnan a batorsag hogy egy az egybe megprobalj lemasolni egy teljes hangfekvest de gecire nemmegy. tenyleg

Banana Republic 2008.12.08. 19:07:26

Nagy keveredés van ám a fejedben,Shitbreaker,nem ártana, ha mielőtt kiteszel ide egy ilyen cuccost, utána olvasnál, mit teszel ki közszemlére.Pláne, ha pálcát törsz, hogy mi cool, mi nem...párdon: kúúl. Farkas Péter zöldmezős beruházás miatt bújdokol,akinek bombát találtak a csomagtartójában,az tök más valaki volt. HF, hogy ki az, még javíthatsz.De télleg szarul is írsz, most jut eszembe.

Banana Republic 2008.12.08. 19:09:34

...ja,attól,hogy kihúztad a cselgáncsos részt,attól még az egész úgy szar, ahogy van. Főleg, hogy még mindig a Farkas Péter fotója van itt.
Szerintem gondold újra (bár az is fura,hogy az index szerkesztője ezt beválogatja ide nekünk a nélkül,hogy átnézné...)

bölönc úr 2008.12.08. 19:15:20

farkas péter volt a birkozó, és ő van a képen, és Thaiföldön.
hu.wikipedia.org/wiki/Farkas_P%C3%A9ter
Nyugi.

wendriner úr 2008.12.08. 19:22:18

mostanra már csak a kép maradt, ne próbáld elkendőzni a hülyeségedet.

a mongolok és a japánok tényleg haverok, arról meg kellene egy link, hogy a harmadik típusú találkozásokkor Truffaut könyörgött Spielbergnek a szerepért, mert inkább az ellenkezője történt valójában.

Woland 2008.12.08. 19:27:20

Szerintem Farkas Péter nem cselgáncsozó, hanem birkózó, és nem bomba miatt ítélték el, hanem kábszer miatt. Persze lehet, hogy előbb-utóbb bomba miatt is elítélik...

Joe84 2008.12.08. 19:51:17

A kultiért nem kár. Zsidó, drogos helyből így is van elég.

dzsucseharcos · http://songun.blog.hu 2008.12.08. 20:00:17

Nem világos előttem, hogy a Kultiplex-bontás hogyan került ebbe a felsorolásba.

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2008.12.08. 20:00:43

Az Indiana Jones lebutítása nagy gaztett volt. Csak azt nem tudom, hogy szándékosan vizezték fel, hogy a tiniknek jobban bejöjjön, vagy tényleg ennyire elhagyta őket az ízlésük, hogy ezt jónak gondolták?

Adam 2008.12.08. 20:34:47

Almássy azért kúl, mert ennyire eljátszotta a pancser szerepet, amit osztottak neki.
Viszont ettől SOKKAL kúlabb olyan bloggernek lenni, aki beszopja Gyuri bácsi ügynökös-polipos gyerekmeséjét!

ricardo montelban 2008.12.08. 20:46:53

szilvásy györgy? fasorba se? a kultiért meg kár, mert zsidó, drogos helyből, ahogy most így felfigyelek joe84 barátunkra, NINCS elég pesten.

Parasite 2008.12.08. 20:55:39

aki szerint a kultiért nem kár, az járjon végbéltükrözésre az élete hátralevő részében hetente kétszer.

Parasite 2008.12.08. 20:56:22

és még zsidó sem vagyok

ricardo montelban 2008.12.08. 20:56:44

bazmeg Parasite, mondom: ÉN szerettem. Mégis megyek csütörtökön. Akkor most hogy.

Parasite 2008.12.08. 20:57:31

nem is neked írtam, hanem annak, aki szerint nem kár :D

ricardo montelban 2008.12.08. 20:58:32

azt meg nem mondjátok, hogy a Stohlt sikerült magyar hangnak. A Koncz Gábor esetleg nem szinkronizálná mostantól Cartmant?

ricardo montelban 2008.12.08. 20:59:07

báh, ne is mondd. Satuban a pofám.

i.a.n. 2008.12.08. 21:06:38

Szerintem a mongolok, csak tőlünk vettek példát nemzeti hangulatú filmek forgatásáról.
Mégis mi a f**zom köze van Franco Neronak Árpád vezérhez?
ugyanaz kb. ázsiai módra

doktor.dikhed 2008.12.08. 21:16:46

Asano Tadanobu nagyon nagy kultszínész. Szinte már Bruce Campbell kategória. Le vele a listáról! :)

Chaoyang 2008.12.08. 21:53:37

Te meg mi a faszrol hablatyolsz itt? : "kínaik gyakorlatilag emberbőrbe tekert sportoló gépeket gyártottak "

Lattad az ermek eloszlasat? Ping=pongban, vivasban es loveszetben szereztek a legtobb ermet, na ezek aztan hiresen doppingos sportagak. Sulyemelesben es uszasban osszesen kettot. Nezzel utana a dolgoknak mielott a sok amerikai=magyar mainstreamnek bedolsz hulyefejjel :DD

gyensy · http://naczivadasz.blogspot.com/2008/09/nczi-kuruczfaszistk-llnak-kultiplex.html 2008.12.08. 22:32:10

Tényleg nem tudjátok miért bontották le a kultit?

Megsúgom: Szoros összefüggésben van a Budaházy féle kúúlsággal:

Minden amit a Kultiplex Bontó Rt.-ről tudni kell

klu · http://finom.blog.hu 2008.12.08. 22:57:28

hát ez aztán kúl...

tkb · http://aaa.sdsdsds.hu 2008.12.09. 00:58:10

Bede Mártontól nyúlni KÚL? Annyi egyediség azért van a blogocskádban, hogy végül nem "KÚL NEM KÚL" lett a neve.

parasite 2008.12.09. 01:00:25

gyensy 2008.12.08. 22:33:02

ez mi?? :D nemá :D kurucinfo-nak nem hinni, mert még azt hiszem agyhalott vagy :D remélem csak vicc ez, mert még annak sem jó!

gyensy 2008.12.09. 01:18:05

Ez valami antiantifasiszta site, tegnap találtam.
Elkezdtem olvasni elölről. Nem tudom kik csinálhatják, de az biztos, hogy egyik sem normális.
Kb. szánalmas hu kategória, szét röhögöm magamat rajtuk.

Ezt a szart :D :
naczivadasz.blogspot.com/2008/11/nczivadsz-online-megemlkez-gp.html

binko 2008.12.09. 06:05:28

Elég nagy rakás szar ez a blog meg kell hagyni. Mi a faszom az hogy kúl?

pitaa 2008.12.09. 06:30:57

hát ez elég közepes

dr. Wilbur Swain 2008.12.09. 07:24:23

Bede Márton forog a zsírjában...
szarul koppintani nemkúl

tutajos77 2008.12.09. 08:39:41

És blogkommentekben baromságokat írni! Meg egyáltalán mindenféle primitív embernek blogolni (ezt nem rád értem, mert ez az írás legalább vicces)! Az mennyire űberkúlllll lett.

Telibek Úr 2008.12.09. 15:31:00

Azért a hol a fa főnök télleg kúl volt.
De van még mit csiszolni ezen a listás dolgon
süti beállítások módosítása